Horoskop za vikend od 4. do 6. listopada 2024. godine

OVAN

Vikend donosi mirnu atmosferu, koja će vas iznenaditi i možda motivirati da potražite trenutke tišine. Neočekivana pozivnica na događaj mogla bi vas potaknuti na spontanost i novo društvo.

BIK

Ovog vikenda, uživat ćete u malim stvarima. Možda pronađete novu strast ili hobi koji vas potpuno obuzme, a neka neočekivana vijest mogla bi unijeti promjene u vaše planove.

BLIZANCI

Naći ćete se u razgovoru koji vas neće ostaviti ravnodušnima. Osoba koju niste dugo čuli mogla bi donijeti vijesti koje vas natjeraju na razmišljanje o novim mogućnostima.

RAK

Vikend vam donosi osjećaj lakoće i slobode u svakodnevnim obavezama. Možda ćete biti iznenađeni time koliko se možete opustiti kad se prepustite trenutku.

LAV

Pronaći ćete radost u nečemu što vam je do sada izgledalo kao rutinski zadatak. Neočekivano, mogla bi vas privući neka nova osoba ili ideja koja će probuditi vašu kreativnost.

DJEVICA

Detalji koje inače ne biste primijetili ovog vikenda dolaze do izražaja. Intuicija će vas voditi kroz neplanirane situacije, otvarajući vam vrata za nove spoznaje.

VAGA

Balans između obaveza i odmora bit će vam potpuni prioritet zbog pomalo hektičnog radnog tjedna. Možda ćete biti iznenađeni kako vas jedna mala promjena rutine može dovesti do velikog unutarnjeg mira.

ŠKORPION

Vikend donosi priliku da budete u centru pažnje, ali na neplanirani način. Situacija koja se čini nevažnom mogla bi vas voditi prema dubokim uvidima ili novim projektima.

STRIJELAC

Kratki izlet ili šetnja mogu vas iznenaditi nekom novom perspektivom. Neočekivani susret s osobom iz prošlosti podsjetit će vas na važnost malih koraka u životu.

JARAC

Iako ste možda mislili da će vikend biti radni, naći ćete vremena za nešto sasvim novo. Iznenada, neki naizgled obični trenuci mogu postati vrlo posebni.

VODENJAK

Vikend će vam donijeti priliku da se povežete s nekim tko dijeli vašu viziju. Neki jednostavni razgovori mogu prerasti u dublje i značajnije teme nego što ste očekivali.

RIBE

Vikend će vam donijeti zanimljive poslovne uvide koje niste očekivali, možda čak i kroz neformalni razgovor. Dok razmišljate o svojim ciljevima, posvetite vrijeme brizi o sebi – mali koraci poput opuštanja i postavljanja granica pomoći će vam da ostanete usredotočeni.