Listopad uvodi Ribe u razdoblje emotivnog rasta, introspekcije i prilika za ostvarenje osobnih ciljeva. Ovaj mjesec vas potiče da se fokusirate na vlastitu sreću i postavite jasne granice u odnosima, dok istovremeno istražujete kreativne aspekte svog života. Vaša intuicija će biti snažna, a vi ćete osjetiti potrebu da se povežete s dubljim dijelovima sebe.

Evo što vas očekuje tijekom listopada 2024. godine. 

Obitelj i odnosi

Odnosi s obitelji i prijateljima bit će naglašeni tijekom listopada, a vi ćete se suočiti s potrebom da preuzmete odgovornost za vlastite emocije. Pomrčina Sunca u Vagi na početku mjeseca može otvoriti nove putove za komunikaciju i razumijevanje unutar obitelji. Moguće je da će se pojaviti stari obrasci ili nesporazumi koje ćete sada moći riješiti.

Sredinom mjeseca, kako se planeti poravnavaju, važno je postaviti jasne granice kako biste zaštitili svoju emocionalnu dobrobit. Budite svjesni svojih potreba i otvoreno komunicirajte o svojim osjećajima, jer će to pomoći u jačanju veza s voljenima. 

Ljubav

Na ljubavnom planu, listopad će vam donijeti prilike za emocionalni rast i samorefleksiju. Kako se Venera kreće kroz vašu astrološku kartu, osjetit ćete potrebu za dubljom povezanošću s partnerom. Ako ste u vezi, ovaj mjesec može donijeti nova otkrića koja će učvrstiti vašu ljubav.

Međutim, bit će važno da ne zaboravite na vlastite želje i snove. Razgovori o budućnosti, koji mogu nastati oko 9. listopada, otvorit će vam mogućnost za iskrenije izražavanje emocija. Ako ste slobodni, budite otvoreni za nova poznanstva, ali se također zapitajte što želite od ljubavi i kako možete privući partnera koji će poštovati vašu jedinstvenost.

Novac i posao

Na poslovnom planu, listopad će biti period izazova, ali i prilika za kreativno izražavanje. Kako retrogradni Jupiter od 9. listopada donosi povratak starih poslovnih tema, možda ćete imati priliku da se osvrnete na projekte iz prošlosti i ispravite što nije uspjelo.

Vaša intuicija bit će ključna u donošenju financijskih odluka. Iskoristite svoju kreativnost kako biste pronašli inovativna rješenja za probleme koji se mogu pojaviti. Osim toga, budite pažljivi s financijama i izbjegavajte impulzivne kupnje.