HOROSKOP ZA VIKEND OD 24. DO 26. LIPNJA: Lavovi su puni energije, a jedan znak žudi za avanturom

Saznajte što vam predviđa horoskop za vikend od 24. do 26. lipnja 2022. godine!

Shutterstock

Horoskop za vikend od 24. do 26. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u znaku Bika navodi vas da ispitujete svoje financije i principe u koje vjerujete, ali vas u isto vrijeme i ohrabruje da proširite i istražujete nove pravce i mogućnosti. Mjesec u Blizancima uskladit će se s vašom vatrenom energijom, a sekstil s Jupiterom vam otvara mnoge mogućnosti.

Bik
U petak i subotu, s Mjesecom u vašem znaku i vašom prvom kućom samopouzdanja i samopoštovanja, svijet vam je na dlanu! Dobre šanse očekuju vas i u nedjelju, kada se Mjesec u Blizancima spaja s vašom vladajućom planetom, Sekstil s Jupiterom aktivirat će uspjeh i prosperitet, stoga dobro iskoristite ovaj period da povećate svoje prihode.

Blizanci
Mjesec u Biku aktivira vašu dvanaestu kuću snova i vizija. Vaše avanture neće biti samo uzbudljive, već i ispunjene mudrošću koja ivam može donijeti značajne promjene. Mjesec u Blizancima vam donosi više samopouzdanje, a njegova konjunkcija s Venerom naglašava vašu potrebu za druženjem i istraživanjem.

Rak
Vašu ljubaznost i velikodušnost pojačava Mjesec u znaku Bika koji prolazi kroz vašu jedanaestu kuću humanosti i spaja se s Uranom. Imat ćete baš veliku želju pomoći nekome kome je potrebno. Konjunkcija Mjeseca u Blizancima s Venerom osnažuje vaše snove i potiče vašu potrebu za duhovnošću i introspekcijom.

Lav
Iako je Mjesec u znaku Bika previše miran za vaš ritam života, vi ćete i u toj prilici imati energije i volje da se dobro provedete. Ovaj val dobrih vibracija iskoristite i za posao dok Mjesec prolazi kroz vaš sektor karijere. Konjunkcija s Venerom i sekstil s Jupiterom čini nedjelju zabavnim danom koji ćete dugo pamtiti.

Djevica
Mjesec u znaku Bika je u harmoniji s vašom energijom jer osnažuje potrebu za istraživanjem. Njegova konjunkcija s Uranom donosi vam nove, dobre prilike. Iskoristite ih pametno! Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstilom s Jupiterom, posebno imat će pozitivan utjecaj na razvoj vaše karijere. Držite oči otvorene kako ne biste propustili šanse koje će se pojaviti.

Vaga
Mjesec u Bik vas potiče da se fokusirate na intimnost i vezu s voljenom osobom. Pod utjecajem trigona s Plutonom u Jarcu u vašoj četvrtoj kući obitelji više ćete se baviti planiranjem zajedničkih financija. Također, željet ćete osjetiti uzbudljivu avanturu, doživjeti nešto drugačije, nesvakidašnje. Pozovite svog voljenog da vam se pridruži u putovanju i istraživanju.

Škorpion
Veze su vam u centru pažnje jer Mjesec u Biku stoji u vašoj sedmoj kući partnerstva. Trigon u vašoj vladajućoj planeti, Plutonu, koji će biti u sazviježđu Jarca razbuktat će strasti! Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstilom s Jupiterom, učvrstit će vašu vezu s voljenom osobom.

Strijelac
Mjesec u Biku potaknut će vas da malo više pozabavite svojom karijerom. Njegova konjunkcija s Uranom vas potiče da tražite nove mogućnosti, a trigon Mjeseca s Plutonom daje vam snagu i energiju da ih slijedite. Konjunkcija Mjeseca s Venerom i sekstil s vašom vladajućom planetom, Jupiterom, čini vašu ljubavnu vezu nestabilnom. Morat ćete se više potruditi kako biste razumjeli svog partnera.

Jarac
Mjesec u Biku i njegova konjunkcija s Uranom poboljšavaju vašu kreativnost, ali u isto vrijeme kvadrat s vašom vladajućom planetom, Saturnom, budi sumnju u sebe. Srećom, to će biti samo privremeno jer dolazi trigon s Plutonom u vašoj prvoj kući i jača vaše samopouzdanje i odlučnost. Stižu i nove poslovne mogućnost, razmislite dobro hoćete li ih prihvatiti.

Vodenjak
Mjesec u Biku povezuje vašu vladajuću planetu, Uran, u vašoj kući obitelji, što je dobar trenutak za promjene. Ako ste razmišljali o prosidbi, zajedničkom životu, sada je sjajan trenutak da napravite sljedeći korak. Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstil s Jupiterom naglasit će vašu kreativnost i strast. Ako ste sami, to može dovesti novu ljubav u vaš život, oslobodite se stega i priđite osobi koja vam se sviđa.

Ribe
Mjesec u Biku osvjetljava vašu kuću zajedništva, a njegov sekstil s vašom vladajućom planetom, Neptunom, ispunjava vas suosećanjem i inspirira vas da pomažete drugima. Mjesec u Blizancima u konjunkciji s Venerom i sekstil s Jupiterom pojačat će vašu želju da uredite svoje obiteljsko gnijezdo i da što brižnije pazite svoje najdraže.