Anđeoski brojevi jedan su od najvažnijih dijelova numerologije, a prepoznat ćemo ih jer dolaze u nizu - baš kao i danas 6. lipnja. Svaka sekvenca nosi određeno značenje i potiče ljude na dobro promišljanje prije donošenja nove životne odluke.

Na primjer, vjerojatno ste više puta pogledali na sat točno u 22:22, možda je tramvaj stigao točno u 18:18 ili vas je najbolji prijatelj nazvao u 20:20. Iako se na prvi pogled čini kao slučajnost, numerolozi ističu da nam anđeli čuvari na ovaj način šalju poruke kako bismo otvorili oči i srce te ne propustili lijepe životne trenutke koji su pred nama.

Jedan od najvažnijih brojeva u numerologiji je 6. Simbol je potpunosti i visokih ideala, a u matematici predstavlja savršen broj. Savršene brojeve možemo prepoznati kada je zbroj svih djelitelja (1,2,3) jednak samom broju. Osim toga, 6 je broj sreće i također je simbol Venere, božice ljubavi. Osim toga, nije slučajno što ekstrasenzornu percepciju nazivamo šestim čulom.

Ovaj pojam odnosi se na instinkt, odnosno predosjećaj, pa je simbolika šestice još dublja. Jedna od najvažnijih poruka koju šalju šestice je poruka zajednice i obitelji. Ako ste ustali vrlo rano i pogledali na sat točno 6 sati i 6 minuta, vaši anđeli čuvari vam žele poslati poruku da ostavite sve radne obveze po strani i provedete više vremena sa svojom obitelji.

Ako trenutno prolazite kroz obiteljske probleme – bilo da su emotivni, financijski ili partnerski, muče li vas odnosi s djecom, roditeljima ili partnerom, pokušajte ostaviti po strani sve osjećaje osim ljubavi i zahvalnosti. Iako može biti jako teško, pokušajte ostati smireni i pozitivno utjecati na ostatak obitelji jer ste vi stup koji vas drži zajedno. Na današnji dan šestice glasno poručuju: Niste sami!

Rođeni 6. lipnja

Ako ste rođeni na ovaj datum, poruka anđela čuvara je još glasnija. Vaša inteligencija i znatiželja tipične su osobine Blizanaca, ali su vas skupo koštale u životu. Iako ste racionalna bića koja češće slušaju svoj mozak nego svoje srce, ovaj put pokušajte se voditi svojim osjećajima jer biste mogli naštetiti odnosima do kojih vam je stalo.

Izvor: Žena.rs