Pod punim Mjesecom u Strijelcu 23. svibnja 2024. godine, vjerojatno ćemo obogatiti vlastiti način razmišljanja i osjećati se optimistično u pogledu budućnosti. Tamo gdje smo prije mogli vidjeti zatvorena vrata ili blokade na cestama, ovaj će pun Mjesec obasjati svjetlom, omogućujući nam vidjeti novi put prema naprijed, piše Forever Conscious.

Kako bismo iskoristili energiju ovog punog Mjeseca, zahvalnost će biti naš ključ. Što se više usredotočimo na sve darove i obilje oko nas, što više možemo slaviti gdje smo danas i osjećati mir s našom trenutnom situacijom, to ćemo više dobrobiti osjetiti od ovog punog Mjeseca.

Pun Mjesec u Strijelcu i naša namjera učiniti radost

Iskoristite ovaj pun Mjesec kao svoj podsjetnik za traženje radosti, slavlje svega onoga zbog čega se osjećate dobro i unošenje malo avanture i igre u svoj život! Isprobavanje novih stvari, druženje s prijateljima zbog kojih se osjećate dobro, bavljenje nečim što rasplamsava vaše strasti i samo podsjećanje da život nije naporan rad, neki su od sjajnih načina za usklađivanje s ovom energijom.

Oslobađanje od srama oko pretvaranja radosti u našu namjeru također može pomoći. Ponekad se možemo osjećati kao da je naporan rad neophodan kako bismo se osjećali produktivni ili učinili razliku. Ipak, ponekad je najbolja razlika koju možemo napraviti u vlastitom životu i životima drugih biti ona osoba koja donosi radost.

Pun Mjesec u Strijelcu i Neptun - planet snova

Neptun, planet snova, aktivan je pod ovim punim Mjesecom, dajući nam val podrške kada je u pitanju ostvarenje vlastitih snova. Usudite se sanjati veliko; usudite se dosegnuti više i dopustite svjetlosti punog Mjeseca da vas vodi.

Neptun je također vrlo kreativan planet, pa će se posebno podržati kreativni projekti. Također možemo osjetiti val kreativne energije, što nam omogućuje razmišljati drukčije i osjećati se potpunije. Kad god je Neptunova energija jaka, to je obično način na koji nas svemir podsjeća da vjerujemo svojim instinktima. Naša intuicija može biti pojačana pod Neptunovom čarolijom, pa ako postoji nešto što trebate završiti ili posebno osloboditi iz svog života, slušajte svoju intuiciju.

Rad s energijom punog Mjeseca

Zahvalnost. Ako želite upiti obilne vibracije ovog punog Mjeseca, morate se staviti u razmišljanje o izobilju, a najbrži način da to učinite je zahvalnost. Biti zahvalan za sve što imate, to vam omogućuje podići svoje vibracije i vidjeti stvari s pozitivnijeg načina razmišljanja.

Ako prolazite kroz poteškoće, pogledajte možete li se izvući iz nereda tako što ćete uzeti pauzu i odvojiti vrijeme za zadovoljstvo. Neka zadovoljstvo i radost budu vaša namjera i pogledajte kako to pomaže promijeniti stvari.