Mala crna haljina modni je „must have“ komad svakog ormara i siguran izbor za novogodišnji doček, ali ponekad je dobro izići iz okvira očekivanog i odabrati nešto u čemu ćete se osjećati posebno. Za one koji u ovoj večeri pronalaze priliku za blistati i pokazati se u najboljem izdanju donosimo nekoliko prijedloga, a koji odgovaraju prema lokaciji i tipu druženja.

DOČEK NA OTVORENOM

Bitno je osjećati se ugodno i toplo tijekom događanja na otvorenim površinama pa je ključan kaput koji možete nadograđivati različitim detaljima koji će unijeti svježinu uz vaš izgled. Umjesto kape, razmislite o odabiru šira, koji uzdiže baš svaku kombinaciju i čini ju elegantnijom.

Ako planirate okupljanje prije izlaska, kombinirajte tople cipele, suknju i dolčevitu. Ili, nećete pogriješiti odabirom asimetrične vunene veste te skinny traperica. Minimalistički, a efektno.

DOČEK KOD KUĆE

Planirate li Novu godinu provesti u privatnom okruženju s najbližim prijateljima to je idealno ako želite isprobati kombinaciju koju se možda ne biste usudili nositi na nekoj drugoj lokaciji. Bit ćete slobodni poigrati se s vlastitim stilom i novim trendovima. Nema granica, samo se oslobodite. Bilo da je riječ o šljokičastoj haljini ili onoj s prozirnim elementima.

PRIVATNI DOČEK

Provjerite uređenje lokacije na kojoj ćete boraviti, kako biste što bolje osmislili kombinaciju. Klasični izbor su haljine i koordinirani setovi od baršuna, odijelo, duge satenske haljine, a ponajviše u crnoj ili crvenoj boji.