Pored zimske kratkodnevnice i ulazak Sunca u znak Jarca, obradovat će nas i kiša meteora, odnosno zvijezda padalica u noći između 21. i 22. prosinca. Sjajna je to energija za manifestiranje i privlačenje blagostanja! 

Riječ je o meteorskom roju Ursidi koji će svoj spektakl imati baš za vrijeme zimske kratkodnevnice, a energija ovoga dana će biti jedinstvena. Ursidi nisu samo meteori, već ostaci komete Tuttle. Strukturne karakteristike komete utječu na sjaj meteora, koji će biti vidljiv golim okom kada je nebo vedro.

2021. godine, pad zvijezda će dostići vrhunac u noći između 21. i 22. prosinca, a meteori će padati 100 na sat, što će pružiti fantastičan prizor na noćnom nebu. Kiša meteora će trajati do 26. prosinca i svi će imati vremena poželjeti iskrenu želju.

U noći između 21. i 22. prosinca pogledajte u nebo, zamislite želju, vizualizirajte je i pratite sljedeće korake kako bi se ispunila:

- ostanite u dobrom raspoloženju
- očuvajte mir u odnosima
- otvorite se za pozitivne promjene
- programirajte um za uspjeh
- neka vaša želja ima dobar utjecaj na druge, a ne samo na vas

Kiše zvijezda padalica ne predstavljaju samo lijep prizor, već i odličnu priliku da vizualizirate svoj san i započnete put ispunjenja. Idite na neko mjesto van grada, zagađenja i jakih svjetala, negdje gdje se vidi otvoreno nebo i zamislite želju iskreno i glasno u svom srcu. Ako vjerujete u proces ostvarenja, lijepe će misli postati stvarnost.