Pred nama je magičan dan u kojem imamo 3 važna astrološka i duhovna događaja - zimsku kratkodnevnicu, magičan niz 21.12. i ulazak Sunca u znak Jarca. Zbog toga je 21. prosinac sjajan dan za manifestaciju želja i unutrašnji razvoj. Niz 21.12. koji sadrži ovaj datum prema numerološkom tumačenju ima izuzetno pozitivan utjecaj. Glavna poruka ovog niza je da odbacite sve strahove i frustracije, a više se fokusirate na svoje ciljeve. Ovo je trenutak kada odbacujemo sve brige i negativnosti, a u život privlačimo darove koje smo željeli.

S druge strane, 21. prosinac je dan kada zimska kratkodnevnica svojom energijom pokušava potaknuti dramatične promjene u životu - na poslu, u ljubavi. Ovaj dan je odličan za planiranje sljedeće godine, oslobađanje od dugova i svih nepotrebnih stvari. Astrolozi ističu da će zimska kratkodnevnica najviše utjecati na Ovna, Raka, Vagu i Jarca. Međutim, i drugi znakovi će osjetiti snažnu energiju ovog dana.

Što trebate učiniti na dan niza 21 - 12 i za vrijeme zimske kratkodnevnice?

Ovo je savršen trenutak za kreiranje liste želja ili vizualizacije. Uključite se u planiranje, manifestacije i duhovne prakse. Pokušajte ugoditi sebi i drugima i mislite pozitivno. Mirno sjednite, opustite se i vizualizirajte svoje snove, zamislite ih u glavi kao da su već ispunjeni. Aktivirajte energiju ovih događaja u svom biću. Također, dan je savršen za čišćenje nepotrebnih stvari u domu i oslobađanje prostora te vlastitih emocija i energije.

Magičan niz 21 12 ispunjava želje
Shutterstock 

Možete napraviti i svoju mapu želja sa slikama i pozitivnim porukama ili crtati simbole na papiru koji vas podsjećaju na ostvarenje vaše želje - na primjer, signale valuta kada je riječ o želji za privlačenje novca, srce za prizivanje ljubavi, grafikon s krivuljom na gore ako je riječ o napretku u karijeri itd. S obzirom na to da je glavna vodila ovog dana niz 21-12, važno je da svoju želju zamislite u 21:12 sati. Na ovaj način možete duplirati pozitivan efekt ovog magičnog niza brojeva. U ovo vrijeme razmislite o svojoj glavnoj želji i napravite plan realizacije, korak po korak.

Postoji jedna stvar koju nikako ne treba raditi 21.12, a to je da nekome ne poželite nešto loše. Također, pored toga, ne bi trebali dugo spavati i biti lijeni, ovaj dan treba provesti aktivno.