12 je moćan broj koji predstavlja cjelovitost, savršenstvo, kraj ciklusa. Imamo 12 mjeseci u godini i 12 horoskopskih znakova. Niz brojeva 12-12 potiče nas da izgradimo bolje veze i odnose s bliskim ljudima, oprostimo i obnovimo stara prijateljstva i ljubavi. Potiče nas da se povežemo s vlastitim bićem i otkrijemo što nam više nije potrebno i što nas sabotira. Takvu energiju vrijedi otpustiti, a prihvatiti i prigrliti novu i pozitivnu, prepustiti se promjenama koje slijede. 

Iskoristite energiju ovog posebnog dana ogledala. Razmišljajte što vas sve dobro očekuje u bliskoj budućnosti i postavite si pitanje: Gdje se vidim za 5 godina?

Danas lakše dolazimo do točke ljubavi, pa odvojite malo vremena za meditaciju, razmišljanje, povezivanje sa svojim srcem i vježbanje ljubavi prema sebi. Vizualizirajte svoj želje, maštajte i pokažite svemiru da ste spremni za promjenu na bolje.

Obratite pozornost i na snove jer mogu biti proročanski ili sadržavati važne informacije iz dubljih slojeva vaše podsvijesti. Prije nego zaspite, također možete u mislima zatražiti da kroz snove dobijete potrebnu mudrost i razumijevanje trenutnih situacija.