Četvrtkom vlada planet Jupiter koji simbolizira rast, sreću i obilje. Njegov utjecaj četvrtkom pomaže privući sreću i uspjeh u naše živote, stoga je ovo savršeno vrijeme za započinjanje novih projekata, donošenje važnih odluka i ostvarivanje ciljeva koji su u skladu s našim željama.

Jupiter – planet rasta i obilja
Četvrtak ima mirniju energiju od užurbane srijede, ali pun je energije za napredak i osobni rast. Četvrtkom obično imamo najveći zamah, zbog čega ga mnogi astrolozi smatraju najproduktivnijim danom u tjednu.

Četvrtkom smo također sretniji nego ostalim danima u tjednu, jer nas Jupiterova energija podržava i na duhovnoj razini, pa tada možemo imati pozitivnije misli o svojoj budućnosti i biti motiviraniji za produktivan rad.

Ovo je izvrstan dan za učenje, vježbanje zahvalnosti i rad na svojim financijama. Ako želite privući više obilja u svoj život, četvrtak je definitivno najbolji dan za to.

Preporučene aktivnosti za manifestaciju četvrtkom

  • Izrazite zahvalnost za sve što već imate, jer što se više fokusiramo na stvari na kojima smo zahvalni, nalazimo više razloga za radost.
  • Napravite ploču vizije: Na veliki list papira ili na drvenu ploču pričvrstite pozitivne poruke i inspirativne slike koje predstavljaju život kakav želite živjeti.
  • Četvrtak je najbolji dan da uredite svoje financije, odlučite se o investiciji, potpišete financijski ugovor ili počnete raditi na sebi kako biste poboljšali svoj odnos prema novcu.
  • Četvrtak je također idealan dan za obavljanje manifestacijskih rituala, posebno onih koji uključuju novac i obilje.
  • Kako je četvrtak najproduktivniji dan u tjednu, pogodan je i za učenje nečeg novog jer ćete imati puno više motivacije i strpljenja nego inače.

Izvor: Sensa.si