Život je ispunjen brojevima koji nam služe kao orijentir. Od sati koji diktiraju dnevni ritam, financija koje omogućavaju egzistenciju do brojeva telefona bliskih ljudi koje pamtimo. Dok su dio naše svakodnevice, ponekad zapostavljamo njihovo duhovno značenje kojime nas usmjeravaju i šalju znakove.

Ove mistične pojave definiraju se zahvaljujući numerologiji koja proučava njihovo značenje te širi dimenziju njihova postojanja. A svaki je broj, kroz njezinu prizmu jedinstven, posebice vezan u određenom nizu. Značajnu poziciju nose brojevi 11, 22 i 33, a ovo su njihove poruke.

Broj 11

Broj intuicije. Simbol je osobe koja vjeruje svojim instinktima, a ujedno je vrlo karizmatična. Postavlja si konkretne ciljeve i vodi dinamičan život. Osobe koje nose ovaj broj u datumu rođenja sposobne su inspirirati i voditi druge svojim specifičnim uvjerenjima i kreativnim sposobnostima.

Viđate li često ovaj broj, Svemir vam sugerira kako ste na dobrom putu ka ostvarenju svoje životne svrhe. Očekuje vas buđenje, uviđanje dimenzija van postavljenih granica te prosvjetljenje. Vrijeme je da okusite slobodu koja vam je potrebna kako biste djelovali i osvojili mnogima nezamislive visine.

Broj 22

Imate li u datumu rođenja broj 22, smiješi vam se uspjeh. Zvijezde su vam naklonjene i daruju vam sposobnost organizacije i pragmatičnosti. Ujedno ste vješti u oblikovanju vlastitih želja koje uspješno manifestirate. Možete izvući korist iz najneobičnijih situacija jer vidite detalje i potencijal. Uporni ste i prati vas energija visokih vibracija. Nastavite slijediti svoje snove i vjerujte u njih.

Broj 33

Pred vama su velike promijene i period transformacije. Slijedi vam napredak koji donosi dugo očekivano obilje i sreću. Obratite pažnju na prilike koje vam se nude kako biste ostvarili željeni uspjeh i ne zatvarajte ikome vrata. Ispunjeni ste kreativnim vizijama i sada je vrijeme za njihovu pretvorbu u konkretan, materijaliziran sadržaj.

Izvor: Sensa.mondo.rs