Pogledajte ilustraciju, a potom umjesto one koja vas više privlači, pokušajte odgovoriti koju ste prvu pregledali i na njoj zapamtili neke detalje. Ovaj brz i jednostavan test osobnosti otkriva određene osobine koje vam pripadaju te vam pomaže pri unaprjeđenju samoopažanja.

ILUSTRACIJA POD BROJEM 1

Usmjereni ste na ostvarivanje ciljeva i znate ih jasno posložiti prema vlastitim prioritetima. Znate se izražavati i, kada to želite, možete biti vrlo uvjerljivi. Jasno uviđate potrebe i težnje drugih, a upravo zbog toga često znate iskoristiti situaciju kako biste sami imali dobit. Oprezni ste, ali predani. Možda se nekome čini kako vam nedostaje poniznosti, ali svjesni ste svojih kvaliteta i ne mislite ih umanjivati.

Poštujete one koji su povrh svega iskreni i otvoreni. Sami se tako postavljate prema uskom krugu ljudi koji su zaslužili vašu naklonost. Volite izazove, pogotovo ako vam daju priliku demonstrirati vaše vještine.

ILUSTRACIJA POD BROJEM 2

U doticaju ste sa svojom unutarnjom sviješću. Njegujete vlastite kvalitete, ali i one drugih u vašoj okolini. Posjedujete izvanrednu širinu interesa te imate smisao za kreativnost. Razmišljate van okvira onoga što vam je ponuđeno. Premda bi vas u nekim situacijama mogli prozvati sanjarom vi ste vrlo povezani sa ovozemaljskim sistemima i načinima na koje funkcioniraju, ali vjerujete kako ih je moguće unaprijediti.

Posvećeni ste kontinuiranom rastu i napretku. Imate li često intenzivne snove i osjećate promjenu Mjesečevih mijena, pokušajte voditi dnevnik snova kako biste stekli nova saznanja i produbili ih.