Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Meditacija za povezivanje s anđelima

Anđeli nam smiju pomoći samo kada ih za to zamolimo. Ovo je jedan od načina kako se povezati s njima i dobiti odgovore na željena pitanja...

 ilustracija žena, nebo Izvor: Profimedia

Udobno se smjestite i u sebi izgovorite namjeru da se želite povezati s anđelima. To može biti vaš anđeo čuvar ili općenito anđeoska bića. Nakon toga pozornost usmjerite na disanje, zamišljajući kako sa svakim izdisajem otpuštate napetost, a s udisajem se punite prekrasnom zlatnom svjetlošću. Uživajte u ljepoti osjećaja da zlatna svjetlost teče kroz vaše tijelo, opuštajući ga i iscjeljujući. Stavite jednu ruku na svoje srce i držite je tu barem nekoliko minuta (tako usklađujete srčane i moždane valove).

Zamislite kako nježno tonete u dubinu vlastitog bića, nošeni oblakom zlatne svjetlosti, sve dok se ne spustite na jedno prekrasno mjesto. Istražite i obogatite svoj doživljaj tog mjesta svim osjetilima – gledajte ga, slušajte zvukove, obratite pažnju i na mirise, okuse, osjetite to divno mjesto u svojem unutarnjem svijetu. Tad u sebi recite: „Spreman sam!“ i zamolite za kontakt sa svojim anđelom/ima. Opušteno dišite, bez ikakvih očekivanja, prateći i najsuptilnije promjene koje možete primijetiti. Vaš će se anđeo možda pojaviti u liku anđela kakvim ga inače zamišljate ili pak kao boja, simbol, osjećaj ili melodija… Prepoznat će ga vaše srce.

Kad osjetite kontakt, otvorite se i zamolite da vam pošalje iscjeljujuće vibracije koje su vam najpotrebnije u ovom trenutku života. Umirite se i znajte da ih primate! Ako imate neko pitanje, možete ga postaviti i biti otvoreni za odgovor koji može stići odmah ili u nekom kasnijem trenutku, možda u snovima. Nije važno kad i kako, odgovor će doći u pravom trenutku. Kad osjetite da se susret bliži kraju, zahvalite anđelu i pošaljite mu ljubav iz srca. Uz nekoliko svjesnih udisaja i izdisaja vratite svoju pozornost u vanjski svijet. Zapišite ukratko svoje iskustvo. Vodeći dnevnik rada s anđelima, puno toga možete osvijestiti i naučiti.

Tagovi