Unutarnja Božica uspavana je u većini nas, bez obzira na naš spol, dob i podrijetlo. Ova glazba za meditaciju na božanskoj i zemaljskoj frekvenciji od 111 Hz i 432 Hz ovdje je za vas da vas s ljubavlju prati i podržava u buđenju kundalini energije.

Nazvana raznim imenima - "unutarnja božica", "unutarnja žena", "snaga zmije", "shakti", "shekhinah" itd. - i prisutna u mnogim ezoterijskim tradicijama, kundalini se odnosi na energiju koja je smotana u dnu kralježnice. Kod većine ta energija leži uspavana.

Kada se probudi, kundalini energija teče u nama, poprimajući valoviti oblik zmije. Ovaj energetski tok raste i teče kroz svaku od naših čakri, dajući svakoj od njih "poticaj" kako se aktiviraju. Rezultat je prošireno stanje svijesti. Ovaj protok energije proširuje naša mistična duhovna iskustva te nas transformira. Što više ova energija raste i naše čakre se aktiviraju, to se više stapamo sa Svemirom i kozmičkom sviješću.

Za frekvenciju od 111 Hz, također poznatu kao "božanska" frekvencija, kaže se da je sveta frekvencija, koja omogućuje najdublja stanja meditacije i povezivanje s višim sferama. Prema znanstvenim izvješćima, MRI skeniranje pokazalo je da - kada slušamo 111 Hz - naš mozak smanjuje aktivnost prefrontalnog korteksa i usporava takozvani "centar za jezik", inducirajući fazu na točno 111 Hz. Ova reakcija rezultira božanskom razinom meditacije. Stanje transa za koje se kaže da omogućuje vezu sa svemirom ili duhovnim vodičem.

Prirodna frekvencija od 432 Hz je frekvencija s kojom rezonira sve u našem svemiru. Mnogi ljudi osjećaju meditativno i opušteno stanje kada slušaju takvu glazbu. Prirodni glazbeni ton svemira stvara harmoničniji i ugodniji od standardnog ugađanja zvuka na frekvenciju od 440 Hz. 432 Hz djeluje na srčanu čakru, „osjećaj“ i stoga može imati pozitivan učinak na duhovni razvoj onoga koji sluša.