Sedmerostruka dobitnica Grammyja i kantautorica Alanis Morissette objavila je nedavno svoj prvi album s glazbom za meditaciju. U 11 meditativnih poslastica s albuma 'Storm before the Calm' možete uživati na Youtubeu ili putem aplikacije Calm. 

Evo što je sama glazbenica rekla o ovom albumu:

'Tijekom razdoblja pandemije osjećala sam se vrlo nadahnuto - željela sam pisati i ostati povezana s ljudima. Sve što sam znala je da želim napisati ploču koja će ponuditi nešto novo i kroz proces stvaranja s Daveom Harringtonom, ploča je postala vlastita višeslojna splav za spašavanje tijekom vremena u kojem sam se osjećala da bih mogla nestati i otplutati. 

Ovaj vam je album dostupan za sve situacije na vašem osobnom putovanju - bilo da je to opuštanje ili odmor ili oslobađanje ili ohrabrivanje ili divljina ili osnaživanje. Neka posluži kao katalizator, umirujući, tračak buđenja. Partner bez riječi u liječenju. Mjesto za slijetanje. Vaš pokret, vaša obamrlost ili vaši osjećaji... bilo koji od njih... ljutnja ili razjašnjenje... tuga, žalost, radost... strah, sve.'