Ostanite u kontaktu sa svojom senzualnošću. Slijedite ono što pali vatru u vašem srcu i daje energiju vašem duhu. Smijte se, krećite, plešite i igrajte se, bez obzira na godine. Osjetite kako vaša energija struji vašim tijelom. Ta vaša sveta energija je vaša životna snaga. To nije samo seksualno iskustvo između ljudi, već vaš unutarnji izvor. To je puls života, čista kreativna snaga.

Tolika je moć skrivena u našoj svetoj energiji. Važno je shvatiti da ona ne treba partnera da bi se oslobodila i protjecala našim tijelom. To nije seksualno iskustvo između ljudi, kao ni masturbacija i orgazam (naravno da mogu biti dio toga, ali ne nužno).

Prije svega, radi se o tome kako se osjećate u svom tijelu, u svojoj koži. Kako se odnosimo prema svojoj ženstvenosti ili muškosti? Odvojimo vrijeme da osjetimo sebe, kako naša izvorna energija teče kroz naše tijelo...da osjetimo svoju ženstvenost ili muškost.

Ako održavate protok energije kroz vaše tijelo dok prepoznajete i poštujete koliko je vaše tijelo osjetljivo i dragocjeno... počet ćete primjećivati ​​promjenu u svojoj percepciji života općenito.

Postat ćete energičniji i probudit ćete se s osjećajem strasti za novim danom koji vam se pruža s novim mogućnostima i prilikama.

Kada uđemo u dubinu istraživanja svog tijela i oslobodimo se emocionalnih, energetskih i fizičkih napetosti koje blokiraju slobodan protok naše životne snage, događa se nešto nevjerojatno – budi se naša vitalnost. Tada ulazimo u svoju pravu moć.

Tara Isis Gerris