Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PROLAZITE LI KROZ BOLNU SEPARACIJU S BLIZANAČKIM PLAMENOM? Jedna stvar otvorit će vam oči i umanjiti patnju

Kako otpustiti svoj blizanački plamen?

 ljubavni par Izvor: Shutterstock

Prekid ili separacija s vašim blizanačkim plamenom nije poput tipičnog prekida ljubavne veze. Čista i intenzivna ljubav koju osjećate prema vašem 'blizancu' čini prekid nepodnošljivo bolnim i zastrašujućim, toliko da se čini da se čitav život urušio. Kako tvrdi New World Allstar na svom You Tube kanalu, možda ste iskusili druge prekide veza u životu, ali ovakav osjećaj beznađa nikada. Tražite odgovore, neki se okreću tarotu (gledaju tarot videa uzastopno na Youtubeu), gube motivaciju, opsesivno mislite o njemu i gledate profile na njegovim društvenim mrežama... Osjećate da gubite razum. 

Riječ je o odnosu koji vas 'tjera' da zavolite sebe, okrenete se vlastitoj dobrobiti, ne tražite potvrdu izvana i naučite još neke lekcije koje su vam nužne za daljnji napredak u životu. Ako svu energiju usmjeravate baš na svog blizanačkog plamena, on se sve više povlači. Ali, što ga više otpuštate, to vam se on sve više približava. 

U teškim trenucima, važno je znati sljedeće, savjetuje New World Allstar: 'Morate znati da se prekid uopće nije dogodio, vi i vaš blizanac sazdani ste od iste duše. Duša se nikada ne može razdvojiti, imate istu esenciju. Ne poistovjećujte se s vašim tijelom, vašom osobnošću, vašim poslom. Vi ste duša. Kad otpustite misli o njegovom povratku, on se vraća, zar ne? Možda ste već i osjetili jedan takav ciklus, ili više njih', savjetuje.

Blizanački plamenovi olakšavaju naš rast na snažan način, ali nisu potrebni da bismo bili sretni. Cjelovitost i ispunjenje mogu se postići bez prisutnosti našeg blizanačkog plamena. Nažalost, uobičajen mit o blizanačkim plamenovima je da ih nekako trebamo da budemo potpuni. To je laž. Potpuni ste već sada, bez obzira je li on uz vas ili nije. Ionako su vam duše zauvijek spojene. 

Izdvojeno za vas...