Ljubav blizanačkih plamena, po definiciji bi trebala značiti potpunu predaju vašem blizanačkom plamenu, stapanje. Uostalom, vas dvoje ste dva dijela iste duše i nema apsolutno smisla da postoji bilo kakvo zauzimanje za sebe, unutar duše, zar ne? Međutim, ponekad, da bi se sami učinci odnosa blizanačkog plamena očitovali, potrebno je stajati u vlastitoj moći. Ponekad postaje apsolutno ključno za napredak veze da jedan dio plamena poduzme nešto, umjesto da samo pusti da stvari idu svojim tokom, piše consciousreminder.com

Na samom početku veze blizanačkog plamena, puno se mora učiniti za vas i vašeg blizanačkog plamena kako biste usmjerili snagu univerzalne ljubavi prema vama oboma. U tom trenutku, potpuna predaja vašem blizanačkom plamenu bit će nepovoljna za ovaj cilj. Umjesto toga, morate se zauzeti za sebe i učiniti ono što je potrebno. Morat ćete se očistiti od svojih očekivanja i starih uvjerenja. I što je najvažnije, morat ćete se vratiti natrag do izvora, izvora svega u svemiru i ponovno se povezati s tim izvorom.

Drugo, potrebno je nešto poduzeti kako biste unaprijedili svoju vezu. Božansko jedinstvo se nikada neće manifestirati ako jednostavno ignorirate sve svoje resurse i čekate da se dogodi. Morat ćete nešto poduzeti i ostvariti to. Za ostvarivanje odnosa blizanačkog plamena potrebno je vjerovati svemiru da će učiniti ono što je najbolje za vas, ali u isto vrijeme i djelovati!  

Riječ je o odnosu koji vas 'tjera' da zavolite sebe, okrenete se vlastitoj dobrobiti, ne tražite potvrdu izvana i naučite još neke, samo vaše lekcije koje su vam nužne za daljnji napredak u životu.

Što točno možete/trebate učiniti?

  • Održavajte svoju vibraciju visokom
  • Redovito čistite svoje energetsko polje
  • Počnite raditi na duhovnoj misiji svoje duše na ovom trodimenzionalnom planu
  • Unesite sklad u sebe, uravnotežite božansko muško i božansko žensko koje je u vama
  • Ne odustajte od svoje moći