Kozmičko buđenje je trenutak kada se naš život počinje mijenjati na bolje. To je veliki dar za naš trud i rad na sebi, a kozmos nam je na tom putu pomagao, ali nam pomaže i tijekom buđenja. Promjene, čak i kada su dobre, mogu biti teške, jer se ljudi lako "zaglave" u zoni komfora i opterećeni teretom strahova, smatraju da je sve van te zone za njih nepouzdano, rizično i da može narušiti njihov trenutni život. Ali, kada čovjek krene u potragu za svojim smislom, ispunjen nadom da zaista može ostvariti svoje snove, polako se počinje mijenjati i usvaja dobre promjene, a kao rezultat tada dolazi do velikog kozmičkog buđenja.

Evo koji znakovi ukazuje da vam se događa kozmičko buđenje koje mijenja život:

1. Vraćamo kontrolu nad vlastitim životom i tako ga preuređujemo kako bi bio jednostavan i lak. Unosimo neophodne promjene kako bismo svoj život učinili smirenim i pozitivnim.

2. Postajemo svjesniji svoje podsvijesti i poduzimamo korake da je zaštitimo od nepotrebnih informacija i toksične energije.

3. Počinjemo preuzimati odgovornost za svoje tijelo i prestajemo se upuštati u aktivnosti poput samokritike, pretjeranog perfekcionizma i nadmetanja.

4. Oslobađamo svoju prošlu i sadašnju životnu karmu. Također, koristimo meditaciju za održavanje energetske ravnoteže.

5. Učimo kontrolirati negativne emocije. Odustajemo od svih strahova i spremni smo krenuti na novo putovanje emocionalne smirenosti i stabilnosti. Postajemo svjesniji svijih čakri, dovodimo ih u balans održavajući na taj način vibracije visoke frekvencije.

6. Kontrolom nad krunskom čakrom povezujemo se s Univerzumom i plutamo u prostoru više svijesti.

7. Počinjemo više vjerovati svojoj intuiciji i energetskim impulsima. Otpuštamo svoj ego da bismo bolje vidjeli sadašnjost i tako promatramo ljude i tumačimo ispod njihovih maski.

8. Doživljavamo vrhunsku svijest i čula. Više pažnje obraćamo na svoje snove.

9. Posvećujemo se duhovnom buđenju, otvoreni smo za njega.

10. Otvaramo svoje srce za Univerzum. Učimo svoje mjesto u Univerzumu i tako počinjemo pristupati životu s ljubavlju i smirenošću. Svakodnevno razvijamo ljekoviti osjećaj zahvalnosti.