Puno toga o nama samima je nepoznato i skriveno. Ono što nas zapravo određuje kao osobe su naša djela, ophođenje prema drugima te ono što zaista mislimo i radimo kada nas nitko ne gleda... Nosimo li masku za druge ili pokazujemo svoje pravo lice? Pogledajte sliku, a zatim intuiciji prepustite da odabere jednu mandalu. Saznajte koje značenje ona ima:

Mandala 1

Osjetljivi ste i strpljivi

Vi ste empat, imate moć osjetiti tuđe emocije i razumjeti ih. Suosjećate s drugima, čak iako ih ne poznajete. Pripazite samo da tuđi životi ne zaokupiraju vaš. Strpljivi ste, pažljivi i brižni. Znate kuda idete i dajete sebi vrijeme da ostvarite ono što želite. Idete korak po korak. Ne volite da vas drugi požuruju niti raditi pod pritiskom.

Mandala 2

Radoznali ste i pošteni

Volite istraživati svijet oko sebe, upoznavati nove krajeve, ljude, kulture... Volite putovati, a sav novac koji zaradite najradije biste potrošili na pustolovine. Ljudi vas vole jer ste iskren i odan prijatelj, dobra osoba koja nesebično daje drugima. Vodite računa samo da ne budete netko tko stalno ugađa drugima, a zapostavlja sebe i svoje želje.

Mandala 3

Kreativni ste i odgovorni

Inspirira vas umjetnost, a i sami volite stvarati, bilo da se radio slikanju, crtanju, pisanju, dekoraciji i uređenju doma, kulinarstvu… Volite lijepe stvari, biti drugačiji i svoji, a ne isti kao svi drugi. Cijenite ljude koji imaju svoj stav i ne boje ga se pokazati. Lijepo je imati stav, ali nemojte ga izražavati kada ga nitko nije tražio. Nekad je bolje svoje mišljenje zadržati za sebe.