Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OMILJENI SADHGURU SAVJETUJE: 'Ako svako jutro izgovorite jednu rečenicu, ispunit ćete sve što želite'

Autor sensa.mondo.rs

Sadhguru savjetuje s kojom bismo rečenicom trebali krenuti u dan pred nama i objašnjava kako se ispunjavaju želje

 Što je ljubav prema Sadhguruu Izvor: Profimedia

U jednom od svojih predavanja, poznati guru i jogi Sadhguru je istaknuo koliko je važno svaki dan započeti pozitivnim vibracijama, a posebno je naglasio važnost jedne misli, rečenice: 'Gdje god krenem danas, stvorit ću mir, ljubav i radost.'

Unatoč životnim olujama, važno je neprestano težiti pozitivnom, srediti svoje misli od negativnosti, svoje riječi, djela, emocije, svoju energiju. Samo na taj način možemo povećati šanse da postignemo ono što želimo. Sadhguru otkriva kako postići tu ravnotežu i potaknuti ispunjenje željenih stvari u životu:

'Ako padnete sto puta na dan, to nema veze. Ne postoji pomisao na neuspjeh za osobu sa svrhom. Ako padnete sto puta, naučit ćete stotinu lekcija. Ako se posvetite stvaranju stvari koje su važne za vas, vaš će um biti organiziran. Vi ste ti koji organizirate svoj um, način na koji razmišljate postaje način na koji se osjećate - tada vaše emocije postaju organizirane.

Kada su vaše misli i emocije organizirane, vaša energija je organizirana i usmjerena na pravi način. Kada organizirate svoje misli, emocije i energiju, onda je i tijelo organizirano. Kada se te 4 stvari poslože zajedno i usmjere u jednom smjeru, imate fenomenalnu šansu da postignete ono što želite' objasnio je indijsku guru.

Vi si kreator svog života – ne zaboravite to!

Izdvojeno za vas...

Tagovi

Najnovije