Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BRUCE LIPTON - NAČIN NA KOJI MOŽETE MIJENJATI SVOJU PODSVIJEST: Jednostavan trik uključuje audio snimku

Kako promijeniti podsvijest i negativna uvjerenja? Evo što savjetuje Bruce Lipton

 jesen Izvor: Pexels

Bruce Lipton, svjetski stručnjak na području epigenetike koji tvrdi da smo sami gospodari svoje sudbine (a ne naši geni), također smatra da su naša najveća ograničenja - naša uvjerenja. Na sreću, na njih možemo utjecati, odnosno reprogramirati ih. Evo kako. 

''Preporučujem da napravite i preslušavate audio snimke vlastitog glasa koje su pozitivne i u sadašnjem vremenu, kao da se uvjerenje ili osjećaj koji želite reprogramirati već dogodio. Na primjer: “Ja sam zdrav” ili “Ja sam vrijedan i voljen”. Funkcija uma je stvoriti koherentnost između vaših uvjerenja i vaše stvarnosti. Slušanje pozitivnih afirmacija i afirmacija u sadašnjem vremenu pomaže u stvaranju te koherentnosti'', savjetuje Lipton. 

Kroz ponavljanje i stvaranje navika - to je primarni način na koji stječemo podsvjesne programe nakon 7. godine. To ne mogu biti samo zaljepljeni post-it papirići na vašem zrcalu ili hladnjaku, tvrdi Lipton, ovo se mora osjetiti i doživjeti.

Naravno, to može biti teško ako doživljavamo veliki kontrast u odnosu na ono što želimo. Upamtite da su navike ponavljanje nečega iznova i iznova i iznova. Vježbanje, ponavljanje, vježbanje! 

Izdvojeno za vas...