Ovaj test osobnosti otkrit će odgovor na pitanje što je ono zbog čega se drugi zaljubljuju u vas - saznajte koji je dio vaše osobnosti neodoljiv drugima kada je ljubav u pitanju. 

Pažljivo promotrite fotografiju i fokusirajte se na stvar koju prvu uočite - pticu, lice žene ili konje, a u nastavku pročitajte objašnjenje.

test osobnosti
PRINTSCREEN/YOURTANGO 

1. Ako ste prvo vidjeli pticu…
Ako ste prvo uočili pticu, ono zbog čega se drugi zaljubljuju u vas je vaš prijateljski karakter.

Vi ste osoba kojoj se svi obraćaju kada im je potreban dobar savjet ili uho za slušanje. Nikada ne osuđujete prerano i uvijek ste spremni pomoći onima koji se nađu u teškoj situaciji.

Drugi u vama vide osobu od povjerenja i nekoga na koga se uvijek mogu osloniti, a to je svakako važan dio karaktera za stvoriti stabilan odnos s novom osobom.

2. Ako ste prvo vidjeli lice žene…
Ako ste prvo uočili lice žene, ono zbog čega se drugi zaljubljuju u vas je vaš smisao za humor.

Vi ste osoba koja ne teži tome da bude u centru pozornosti, ali vaša narav i vedar duh jednostavno vas stavljaju u središte. Vaš smisao za humor je apsolutno prirodan i nimalo nametljiv.

Osmijeh s vama je nezaobilazan, a njime osvajate pripadnike suprotnoga spola. 

3. Ako ste prvo vidjeli konje...
Ako ste prvo uočili konje, ono zbog čega se drugi zaljubljuju u vas je vaš slobodan duh.

Ljudi koji provode vrijeme s vama brzo shvate da je sloboda ono što najviše cijenite jer ne možete biti ni na koji način vezani. Obožavate avanturu i stalno ste u pokretu pa s vama nikada nije dosadno.

Vi ste zabavna osoba, a upravo je vaš slobodan duh i otvoren karakter ono što druge ostavlja bez daha.

Izvor: Your Tango