Misli su moćna manifestirajuća energija – ono što je u našim mislima lako se može pretvoriti u stvarnost, a svi znamo za izreku „Kakve misli, takav je i život“. Kada razmišljate o nekome, sigurno ste se zapitali misli li ta osoba na vas. Svaka misao ima određene energetske vibracije, pa se vjeruje kako na fizičkoj razini možete osjetiti da osoba o vama misli pozitivno ili negativno.

Evo 10 znakova da netko upravo sada misli na vas.

1. Pojavljivanje u snovima

Ako vam se određena osoba pojavljuje u snovima koji najčešće imaju skriveno značenje, moguće je da misli na vas. Provjerite značenje svojih snova u sanjarici i pokušajte se sjetiti što vam određena osoba govori u snu.

2. Vibracije tijela

Ako osjećate kako vam tijelo vibrira ili trne dok razmišljate o nekoj osobi, možda ta osoba upravo sada misli na vas.

3. Tople uši

Vjeruje se da izreka “gore mi uši” znači da netko priča o vama. Ako vam uši iznenada pocrvene ili se ugriju, vjeruje se da netko trenutno ima lijepe i pozitivne misli o vama.

4. Topli obrazi

U narodu postoji vjerovanje kako crveni obrazi znače da vas netko hvali, dok iznenadna vrućina u obrazima simbolizira kritiku.

5. Pronalazak pera

Bijelo pero je simbol utjehe, nade i anđela čuvara, a može ukazivati i na to da vas netko želi zaštititi i misli na vas s energijom ljubavi.

6. Leptiri

Leptir koji slijeće na vašu ruku ili tijelo ukazuje na to da voljena osoba nikako ne može prestati razmišljati o vama.

7. Štucanje

Štucanje ukazuje na to da netko blizak priča o vama ili ste mu trenutno na umu.

8. Emocije

Ako vam se raspoloženje naglo promijeni ili se pojavi iznenadna tuga, moguće je kako vam podsvijest šalje poruku da vam nedostaje određena osoba.

9. Telepatija

Ako osjećate energiju ili misli druge osobe, moguće je da ona baš u tome trenutku misli na vas.

10. Igranje okom

Prema vjerovanju, “igranje” lijevog oka govori kako netko o vama misli pozitivno, dok desno oko ukazuje na suprotno.

Izvor: Sensa.mondo.rs