Ovaj test osobnosti otkriva za kakvim partnerom traga vaša duša, kao i to koji vam je ljubavni put suđen. Uzmite olovku i papir, odgovorite na 6 ponuđenih pitanja, a zatim pročitajte odgovore na kraju.

Pitanja:

1. Hodate do partnerove kuće. Do tamo se može doći na dva načina - koji birate?

- Prva staza je prava staza kojom ćete brzo doći, ali je vrlo obična i dosadna

- Drugi je put zakrivljen i pun prekrasnih prizora, ali trebat će vam puno vremena da stignete do kuće vaše voljene osobe

2. Na cesti vidite dva grma ruža. Što odabrati za svog partnera?

- 20 bijelih ruža

- 20 crvenih ruža

- mješavina

3. Napokon stižete u partnerovu kuću. Pozvonili ste i netko od ukućana se javio. Kako ćete reagirati?

- reći ćete toj osobi da nazove vašeg partnera

- sami ćete otići do svog partnera

4. Sada se popnite na kat u partnerovu sobu. Nema nikoga. Gdje ćete ostaviti ruže?

- pored prozora

- na krevetu

5. Kasnije je vrijeme za spavanje. Vi i vaš voljeni odlazite na spavanje, u odvojene sobe. Kako pronaći partnera ujutro kada odete u njegovu sobu?

- budan je

- on spava

6. Vrijeme je za polazak kući. Koji put sada birate?

- ravna, dosadna cesta koja vas brzo dovodi kući

- vijugava cesta puna prekrasnih pogleda zbog kojih vam ne žuri

Rješenja:

1. Ceste predstavljaju vaš stav prema zaljubljivanju. Odaberete li kratki, brzo se i lako zaljubite. Ako ste odabrali duži put, ne žurite i ne zaljubljujete se lako.

2. Broj crvenih ruža predstavlja koliko očekujete nešto dati u vezi. Broj bijelih ruža predstavlja koliko očekujete od partnera u vezi. Dakle, ako ste odabrali crvene ruže i jednu bijelu ružu, dajete 90% vezi, ali očekujete da ćete dobiti samo 10% natrag.

3. Ovo pitanje pokazuje vaš stav u rješavanju problema u vezi. Ako ste zamolili osobu koja vam je otvorila vrata da vam dovede voljenu osobu, vi ste netko tko izbjegava suočavanje s problemima. Ako ste sami otišli do partnera, onda ste prilično izravni i brzo rješavate probleme.

4. Stavljanje ruža pokazuje koliko biste često voljeli viđati svog partnera. Stavljanje ruža na krevet znači da vam je potrebna velika sigurnost u vašoj vezi i voljenu biste osobu željeli viđati svaki dan. Dok postavljanje ruža pored prozora pokazuje kako voljenu osobu ne trebate prečesto viđati.

5. Ako zateknete partnera kako spava, voljenu osobu prihvaćate onakvom kakva jest. Ako ga nađete budnog, očekujete da će se promijeniti.

6. Kratki i dugi putevi sada predstavljaju koliko dugo ostajete zaljubljeni. Ako ste odabrali kraći put, lako se odljubite. Ako ste odabrali dugi put, skloni ste još dugo patiti za partnerom nakon prekida.

Izvor: Sensa.mondo.rs