Miris mora i borova, zvuk valova i osjećaj lakoće u zraku - sve to upućuje na dolazak našeg omiljenog godišnjeg doba! Ljeto je vrijeme koje gotovo svi obožavamo zbog odmora, druženja i opuštanja koje donosi. Ova sezona također potiče posebnu pažnju na njegu kože i kose, s promjenom rutine i prelaskom na proizvode koji su idealni za visoke temperature.

Što se tiče mirisa, ljetni parfemi neizostavan su dodatak koji će vam pomoći istaknuti se gdje god da krenete. Evo nekoliko apsolutnih hitova za ovu sezonu:

  • Citrusni osvježivači: Parfemi koji kombiniraju svježinu citrusa s notama morske soli pružaju osjećaj čistoće i energije ljeta.
  • Cvjetni akordi: Mirisne note poput jasmina, ruže ili gardenije pružaju romantični i ženstveni dodir, idealan za toplije dane i večernje izlaske.
  • Drvenasti tonovi: Ako volite dublje i senzualnije mirise, drvenasti tonovi s notama sandalovine ili mošusa dodaju elegantnu dubinu vašem ljetnom mirisu.
  • Tropski egzotizam: Kokos, mango, papaja i druge tropske voćne note donose egzotičnu i opuštajuću atmosferu, savršenu za ljetne festivale i odmore na plaži.

Neovisno o vašem preferiranom stilu, pravi ljetni parfem će vas očarati i pridonijeti osjećaju bezbrižnosti i elegancije tijekom ovog nezaboravnog godišnjeg doba. Uživajte u mirisima ljeta koji će sigurno privući pažnju gdje god da krenete!

Ovo je 7 savršenih parfema za sunčane ljetne dane, ali i opuštene ljetne večeri.

1. Jo Malone London Orange Blossom

Jo Malone London Orange Blossom
www.douglas.hr Jo Malone London Orange Blossom

2. Tom Ford Rose Prick

Tom Ford Rose Prick
www.douglas.hr Tom Ford Rose Prick

3. Guerlain La Petite Robe Noire

Guerlain La Petite Robe Noire
www.douglas.hr Guerlain La Petite Robe Noire

4. Dolce&Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue
www.douglas.hr Dolce&Gabbana Light Blue

5. ARMANI Acqua di Gioia

ARMANI Acqua di Gioia
www.douglas.hr ARMANI Acqua di Gioia

6. Prada Candy Night

Prada Night Candy
www.douglas.hr Prada Night Candy

7.  MANCERA Coco Vanille

MANCERA Coco Vanille
www.douglas.hr MANCERA Coco Vanille