Naš izvor snage
Naše unutarnje snage često su i nama samima nepoznanica. Odakle crpimo snagu za sljedeći korak? Zbog čega nas naša strast ponekad pogura dalje no što smo mislili da možemo dosegnuti? Kako se uspijevamo izvući iz najnezamislivijih životnih scenarija? I preživjeti – nadživjeti sam život i prevariti naše slabosti, nesigurnosti i teške dane.

Mi smo moćna bića, povezana u nezamislivo snažno klupko fizičkih i psihičkih mogućnosti. Mudrost naše nutrine vrelo je potentnih znanja i rješenja za svaku životnu situaciju. No, ono u čemu često zapinjemo je samosvijest, svjesnost o našim stvarnim snagama i načinima kako ih koristiti u izazovima koji se pred nama razvijaju.

Izabela Vrtar, glavna urednica Sense
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Kroz zanimljiv splet kutova iz kojih gledamo na „što to znači biti ‘ja’“, ovaj broj spontano smo posvetili unutarnjim snagama. Ono na što nas podsjećaju jest da savršenstva nema, ali ima ustrajnosti, truda i pogleda na sebe i stvarno stanje stvari iz dovoljne udaljenosti kako bismo imali širu sliku, ali i dovoljne blizine da iz tog vidokruga ne izgubimo sebe.

Mi smo i središte i granica tog kruga, u njemu je beskrajan spektar nas. Crpimo iz tog izvora dobro za sebe. Ono što nam čini dobro i pruža istinski mir, naša je snaga.

dar uz Sensu
Sensa 

Dragi čitatelji, jedna od posljedica pandemije je i nedostatak sirovina u cijelom svijetu, pa tako i neočekivan i brz porast cijena i nama potrebnog materijala. U želji da zadržimo visoku kvalitetu te u skladu s trenutnom situacijom, nakon što smo 14 godina zadržali istu cijenu i uspješno se uspijevali prilagoditi stanju na tržištu, morali smo izvršiti korekciju cijena Sensa magazina. Usprkos tome, nadamo se da ćete i dalje svojom vjernošću podržavati zanimljiv i edukativan sadržaj oko kojega se jako trudimo i na tome vam od srca zahvaljujemo.

U novom broju Sense čitajte: 

Suprotno društvenim normama, jesen je vrijeme za nešto mirniji životni ritam. Ključne riječi ove sezone mogu biti: podrška, zahvalnost i usporavanje – uz njegu sebe na svim razinama postojanja. Donosimo rituale podrške i iscjeljenja.

sensa 167
Sensa 

Koliko se puta dnevno odričete sebe da biste s nekim zadržali harmonične odnose? Je li harmonija u tim odnosima uvjetovana samo vašim pristankom i koliku cijenu plaćate za to? Naše granice i nedostatak istih jasan su pokazatelj kako bismo trebali (ponovno) otkriti svoju autentičnost.

sensa 167
Sensa 

Možemo li sebe ojačati, a da nam pritom srce ne otvrdne? Odgovor na ovo pitanje donosi nam mir sa sobom i s izvorima naših frustracija.

sensa 167
Sensa 

  Novi broj Sense prelistajte ovdje.