Intervju s Wendy Rowe: Hrana koja čuva vašu ljepotu

- za 2 osobe
- porcija sadrži 185 kalorija

Sastojci:
1 veća glavica koromača, nakrupno nasjeckana
1 poriluk, nakrupno nasjeckan
1 žlica maslinova ulja
1 žlica kokosova ulja
1 glavica luka, nasjeckana
2 češnja češnjaka, sitno nasjeckana
1 povrtna kocka
10 listova kelja bez stabljika, nakrupno nasjeckanih
1 šaka špinata
morska sol i crni papar
1 žličica naribanog muškatnog oraščića

1. Zagrijte pećnicu na 200 °C ili na 180 °C pećnicu s ventilatorom.
2. U posudu za pečenje stavite koromač i poriluk, prelijte ih maslinovim uljem i stavite u pećnicu na 15 - 20 minuta.
3. U lonac stavite kokosovo ulje i otopite ga na laganoj vatri. Dodajte luk i češnjak pa ih zajedno pržite oko 5 minuta, dok ne omekšaju.
4. Ulijte 1,2 l vode i dodajte povrtnu kocku. Dodajte ispečeni koromač i poriluk, zajedno s listovima kelja (oko pet listova). Dodajte papar i sol pa sve promiješajte.
5. Ostavite da juha ključa oko 20 minuta. Dodajte ostatak kelja i špinat pa ostavite da se kuha još 10 minuta na srednje jakoj vatri.
6. Kada se juha malo ohladi, izmiksajte je štapnim mikserom. Prije posluživanja po juhi pospite naribani muškatni oraščić.

Riba koja pomlađuje: Srdele na pogačicama od heljde

Za lijepu kožu: Ljuta juha s rezancima i tofuom