1. dan
D: kaša od zobenih pahuljica sa suhim voćem, bademima i čipsom od kokosa prelivena rižinim mlijekom, bancha ili biljni čaj (unaprijed skuhajte ječam i slanutak)
R: varivo od ječma sa slanutkom, kratko kuhano zeleno povrće (npr. brokula, blitva), čips od kombu alge, ukiseljene gljive
V: palačinka s humus namazom, pečeno marinirano povrće, salata od kisele repe

2. dan
D: kaša od ječma s mladim lukom, kava od žitarica (skuhajte proso)
Za posao: palačinka, humus namaz, tofu kobasica, mladi luk
R: kuhano proso sa suncokretovim sjemenkama i peršinom, pečeno povrće od jučerašnje večere s trakicama sejtana, ukiseljene rotkvice
V: puding od prosa ili zlevanka

3. dan
D: fritaja od jaja (ili tofua) ili omlet od zobenih pahuljica s tofuom, zeleni čaj
Za posao: puding od prosa ili zlevanka, maslac od kikirikija, šalica kravljeg ili biljnog mlijeka
R: miso juha, sendvič od crnog ili pirova kruha s namazom od avokada, ploškama mrkve, ukiseljenom bijelom rotkvom, dimljenim tofuom i potočarkom
V: kremasta juha od cvjetače, rižoto s gljivama (odvojite kuhanu cvjetaču za sutrašnji dan); (skuhajte grah za sutra)

4. dan
D: rižini krekeri s namazom od graha
Za posao: kuhana cvjetača, kratko kuhani kovrčavi kelj, bulgur, pečeni tofu, umak od kikirikija
R: zapečeni grah (gravče na tavče), kuhana heljda, kratko kuhano zeleno povrće, salata od kiseloga kupusa
V: tjestenina s pestom (napravite više), salata od crvenoga kupusa

5. dan
D: palenta s vrhnjem i tostiranim sezamom (odvojite višak palente i pomiješajte s peršinom i dimljenim tofuom); (skuhajte bulgur)
Za posao: palenta s peršinom i dimljenim tofuom, salata od crvenoga kupusa, prženi orasi
R: bulgur s pirjanim povrćem i lećom, tempura od bundeve, kratko kuhana brokula
V: grilani losos ili kuhani filet bijele ribe, kuhani bulgur sa salatom od rikule (skuhajte rižu)

6. dan
D: kaša od riže s bundevinim sjemenkama
R: kremasta juha od bundeve, riža s gomashiom, pohani sejtan (ili pileći file), kuhano korjenasto povrće, salata od kisele repe
V: minestrone s pestom

7. dan
D: pohani kruh s tahinijem i džemom od marelica ili pohani kruh s ukiseljenim paprikama
R: juha od gljiva, musaka, kratko kuhana raštika sa sezamom, salata od kuhane cikle s hrenom
V: tjestenina s umakom bolonjeze (napravite da ostane dovoljno kako biste sljedeći dan ponijeli na posao)