(za 4 osobe)
10 gotovih kora za savijače, bez jaja
25 dag maka
2 dl sojinog mlijeka
50 dag tofua
sojino vrhnje
korica limuna
žlica limunovog soka
1/2 žličice vanilije u prahu
1+1 dl suncokretovog ulja
10 dag grožđica
2 žlice agava sirupa
1 žlica javorovog sirupa
1 dl vode

Sameljite mak i prelijte ga kipućim sojinim mlijekom. Vilicom usitnite tofu. Grožđice 10-ak minuta namočite u decilitru vode. Pomiješajte mak, tofu, vrhnje, limunovu koricu i sok, vaniliju, decilitar ulja, namočene i ocijeđene grožđice, agavin i javorov sirup. Dobivenu smjesu podijelite na četiri djela. Decilitar ulja pomiješajte s vodom. Namažite jednu koru žlicom mješavine ulja i vode, na nju stavite drugu koru pa i nju namažite na isti način. Na rub te dvije kore stavite polovicu još jedne kore i nju ostavite suhu. Na suhu koru stavite 1/4 smjese od maka i sve savijte. Postupak ponovite još tri puta pa savijače stavite u zamašćen kalup za pečenje. Pecite 35-40 minuta u pećnici zagrijanoj na 200°C.