za podlogu:
1 šalica oguljenih badema
1 šalica kokosa (pahuljica)
1 šalica datulja očišćenih od koštica
2 žlice kokosova ulja
prstohvat soli
za kremu:
2 šalice očišćenih jagoda
2 šalice kokosa (pahuljica)
2 žlice kokosova ulja
prstohvat soli
2-3 žlice nektara od agave ili drugog prirodnog sladila (ovisno o tome koliko su slatke jagode)
narezane jagode za ukrašavanje
Sve sastojke za podlogu stavite u blender i smiksajte tako da dobijete kompaktnu smjesu. Utisnite je u kalup. Potom u blender stavite sastojke za kremu i glatko smiksajte. Kremu prelijte preko podloge, poravnajte površinu i ostavite u hladnjaku da se krema stvrdne, oko 2 sata. Prije posluživanja ukrasite narezanim jagodama. U kremu možete dodati i bananu, osobito ako ne želite da dominira okus kokosa: u tom slučaju šalicu kokosa zamijenite velikom bananom.