Veljača 2022. godine donosi jednu intenzivnu energiju kojoj ćemo se lako prepustiti, ali neke promjene koje slijede neće nam odgovarati. Neki horoskopski znakovi morat će se suočiti s preprekama i teškim situacijama. Prema astrolozima najrizičniji dani su 8., 12., 16., 23. i 25. veljače. Kada naiđe oluja, važno je da ostanete smireni i kontrolirate emocije. Najvažnije je da se ne uznemiravate zbog stvari koje ne možete promijeniti, već idite u skladu s promjenama i pokušajte razmišljati pozitivno. 

Ovan

Veljača će donijeti velike izazove i nove lekcije. Osjećat ćete potrebu da se izrazite, ali ćete to učiniti na vrlo nepovoljan način. Pazite na komunikaciju jer neke riječi koje niste željeli reći, a rekli ste, mogu biti grube i povrijediti voljenu osobu. Pokušajte pronaći kompromis. Sredinom mjeseca organizirajte odmor. Napunite baterije i vjerujete da vas u budućnosti čeka nešto dobro.

Škorpion

Očekuje vas zaista buran mjesec, ali ne zaboravite da poslije oluje uvijek dolazi sunce. Kada dođe proljeće, sve će krenuti na bolje u vašem životu, ali prvo morate proći kroz sva iskušenja i prepreke koje vam sprema posljednji mjesec zime. Morate se nositi s posljedicama pogrešnih odluka koje ste donijeli početkom godine. Treba izbjegavati nepromišljene riječi i napraviti kompromise u komunikaciji s ljudima kako se ne bi raspravljali s članovima obitelji ili kolegama.

Jarac

Tijekom čitavog mjeseca imat ćete želju da se osamite i povučete, ali upravo sada je važno skupiti snagu i oduprijeti se porivu da nadolazeće tjedne provedete u osami. Ovo posebno vrijedi za one Jarčeve koji su u vezi. Budite strpljivi i uložite više truda da postignete ono što želite. Možda će vam trebati podrška i motivacija. U takvim trenucima slobodno se obratite prijateljima, oni će vam pomoći da prebrodite sve.