Pun Mjesec u travnju dostiže svoj vrhunac u znaku Vage 16. travnja oko 21 sat, ali ćemo njegovu energiju kojom snažno zrači osjećati četiri dana prije i četiri dana poslije ove mjesečeve mijene. Moguće je da će se u periodu prije punog Mjeseca u našem životu pojačati tenzije, ali Mjesec je tu kako bi nas potakunuo da ih se oslobodimo, prihvatimo promjene i pronađemo harmoniju.

Od nas zahtjeva da se nečega oslobodimo kako bismo nešto dobili - napetost se mora prekinuti kako bi mogli nastaviti neopterećeno koračati. Jedan od planeta vrlo aktivnih pod ovim punim Mjesecom je patuljasti planet Eris. Eris je poznata kao boginja razdora i svađe, ali ne dozvolite da vas njeno ime uznemiri. Eris je moćna ratnica sa ženskom energijom koja sve radi iz srca. Jaka je, sigurna, borbena, zaštitnički nastrojena i može sve. Pomaže nam da prigrlimo našu ženstvenu stranu, onu neuništive ratnice. Ovo je trenutak kada ćete osvijestiti svoje moći i zablistati u punom sjaju.

Energije punog Mjeseca u Vagi bit će vaš vodič, pa dozvolite da vam ova svjetlost pokaže put. Osjećat ćete se moćno, poželjno i samopouzdano. Dozvolite da se plamen vaše ženske moći zapali pod magijom punog Mjeseca. Dozvolite da vas toplina ovog plamena podsjeti na izgubljenu mudrost i snagu. Uspostavit ćete u sebi ravnotežu, imati osjećaj da možete ostvariti svaki cilj. 

Slušajte svoju intuiciju, osvijestite žensku energiju, potvrdite osobne kvalitete i zauvijek odbacite sve što vam ne služi. Pun Mjesec je u znaku Vage, pa je sve u znaku stvaranja harmonije i ravnoteže.

Kako Vaga vlada načinom na koji se povezujemo s drugima, naši odnosi mogu također doći u centar pažnje. Imajte na umu da većina ljudi koje srećemo u ovom životu mogu biti naša ogledala, svjedoci naše stvarnosti - oni nam mogu otkriti stvari koje smo sakrili u sebi i koje nismo u stanju vidjeti. 

Što god da se manifestira, zadržite harmoniju u svom umu. Znajte da je sve što se raspadne i nestane, svaki nesklad koji se pojavi, jednostavno prilika da se posvetite nečemu novom i boljem. Pun Mjesec je moćan trenutak oslobađanja i završetka, pa koristite ovu energiju i zatvorite vrata svemu što vam više ne donosi harmoniju. Vjerujte mudrosti koja živi u vama kada su u pitanju sve odluke koje treba donijeti.