Konjunkcija Jupitera i Neptuna u Ribama 12. travnja donosi nezaboravne stvari, tvrde astrolozi. Predstavlja jedan od najsretnijih astro spojeva. Imamo Jupitera koji nam daje nadu i potiče nas da više vjerujemo u sebe, dok Neptun budi našu sposobnost da maštamo i sanjamo o velikim stvarima. Ova dva mega tranzita, zajedno, stvaraju atmosferu u kojoj osjećamo da je gotovo sve moguće. Ono što je zanimljivo je što je ova konjunkcija u Ribama, što znači da ćemo biti optimistični i puni pozitivnih emocija. 

Ovan
Ribe su u vašoj 12. solarnoj kući, konjunkcija se događa svakih 12 godine, 12. travnja, pa se Ovnovima sva energija vrti oko broja 12. Ako ste imali problema u nedavnoj prošlosti, ovo je vrijeme kada sve počinje imati smisla. Sada ste u mogućnosti otresit prašnjavu prošlost i prigrliti svu veličinu za koju ste oduvijek znali da ste dio. Zgrabite sve prilike. Život je sjajan!

Bik
Ribe su u vašoj 11. kući koja utječe na prijateljstva, podršku i inovativne ideje. Osjećate se bolje no obično, a ova konjunkcija vas vodi u prema uspjehu. Konjunkcija Jupiter - Neptun će preokrenuti vaš svijet, u zdravlju, odnosima, ambicijama. Ono na što mislite ne samo da je ostvarivo, već je i od koristi za sve oko vas. Uložite napor u ostvarenje želja.

Blizanci
Aktivira vašu 10. kuću koja utječe na društveni status i dostignuća u karijeri. Postoji iscjeljujuća transformativna energija koja preuzima vašu 10. kuću, a vi to osjećate u svojim kostima. Imate dobre ideje i sanjate velike snove. Konjunkcija Jupitera i Neptuna skida paučinu s vaših očiju i otkriva što sve propuštate, a možete da iskoristiti. Taj će vas tranzit potaknuti da poduzmete akciju.

Rak
Ribe su u vašoj 9. kući koja utječe na putovanja, filozofiju i visoko obrazovanje. Imate nevjerojatnu intuitivnu sposobnost. Konjunkcija Jupitera i Neptuna budi vaše samopouzdanje, a to znači da ako dobijete "osjećaj" o nečemu — na pravom ste putu u vezi s tim. Moći ćete točno osjetiti što je jasan znak, a što lažna nada. Ovaj tranzit učinit će vas empatičnima tako da ćete se moći jasno identificirati s osjećajima drugih. Svi oko vas su posvećeni tome da vam pomognu da ostvarite svoje snove. 

Lav
Utječe na vašu unutarnju transformaciju. Sunce snažno sja za Lavove, tijekom konjunkcije Jupitera i Neptuna, jer sve vaše nade i snovi imaju dobre šanse za ostvarenje. Uvijek ste vjerovali u sebe, ali tijekom ovog tranzita, vaše samopouzdanje se širi u neku vrstu samopoštovanja koja vas drži na pravom putu. Oduvijek ste bili zvijezda zodijaka, a ova konjunkcija će dodatno učvrstiti taj vaš status. 

Djevica
Tranzit najviše utječe na vaša partnerstva i ravnotežu. Vrijeme je da se oslobodite prošlosti i napravite mjesta za ostvarenje izuzetnih snova. Vas će ova konjunkcija probuditi! Kao da prvi put otvarate oči samo da biste otkrili da ste najvažnija osoba na svom svijetu. Uvijek dajete previše od sebe, sada je trenutak da osvijestite koliko ste sjajni. Neka ovaj tranzit probudi u vama zdravu ljubav prema sebi.

Vaga
Ribe su u vašoj 6. solarnoj kući koja utječe na vaše zdravlje, rutinu i karijeru. Konjunkcija Jupitera i Neptuna je u Ribama, pa nećete moći osjetiti ništa drugo osim neprekidnog blaženstva i optimizma. Ta energija Jupitera je previše dobra da bi bila istinita. Želite postići toliko stvari, a ovo je tranzit u kojem se počinjete osjećati kao da je vaš dio ovog svijeta da uživate u svemu, bez straha. Neustrašivost - to je ono što ste željeli i sada to imate.

Škorpion
Fokus je na vašoj 5. solarnoj kući koja utječe na zadovoljstvo, romantiku i kreativnost. Osjećat ćete se puni energije, na sve prave načine, tijekom konjunkcije Jupiter-Neptun. Krećete se ka boljem mjestu i okolnostima. To znači da ćete, pošto ste u 5. solarnoj kući, biti u skladu s intuicijom, mudrošću i emotivnim iscjeljenjem. Sada vjerujete u sebe, kao i u ono najbolje u ljudima. Ispunjeni ste ljubavlju i s lakoćom pružate ljubav. Iskoristite to na najbolji način.

Strijelac
Tranzit utječe na vašu obitelj, dom i nasljeđe i donosi ravnotežu u ovim područjima. Također, vaš unutrašnji svijet će biti neopterećen negativnim mislima, a još bolje je to što ćete postati toliko kreativno inspirirani da ćete stvoriti nešto tako nevjerojatno da će vaši talenti doći do izražaja.

Jarac
Tranzit utječe na vašu komunikaciju s članovima obitelji, prijateljima i kolegama na poslu. Ovo je tranzit koji zaista podržava vašu prirodu, Jarčevi. Očekuje vas duševni mir, a sve što trebate obaviti, radit ćete s lakoćom. Do sada ste često sami sebi otežavali život, ali ćete prepoznati kakve ste greške pravili. Sada, kada je mudrost pojačana, idite samo naprijed.

Vodenjak
Za vas ovaj tranzit predstavlja sposobnost da ostanete na željenom putu. To znači da što god da volite raditi, u redu je. I ne samo to, pošto konjunkcija Jupitera i Neptuna utječe na naše samopouzdanje na načine koji nikada ranije nismo iskusili, vi ćete uzeti tu ljubav i napraviti nešto posebno i uzbudljivo od nje. Ovo nevjerojatno putovanje je bezgranično. Kakva sreća za vas!

Ribe
Konjunkcija utiče na vaš identitet, privlačnost i kako se predstavljate drugima. Ovaj tranzit će djelovati kao čarobni štapić; mašite njime na pravi način i gledajte kako vam se snovi ostvaruju. Ovo pokriva ljubav, financije, zdravlje, posao i dom. Što želite, postat će stvarnost. Sada ste veliki mađioničar i, na sreću, koristit ćete tu svoju nevjerojatnu magiju za dobrobit svih u svom životu.