Horoskop za vikend od 19. do 21. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Prepuni ste ambicije i energije, koja slobodno i obilno teče iz konjunkcije Mjeseca u Biku i vašeg vladajućeg planeta, Marsa. Ako možete držati svoj temperament pod kontrolom, ne postoji ništa što će stajati između vas i dobrog provoda ovog vikenda. Tranziti ovog vikenda doslovno zahtijevaju da se družite i zabavite.

Bik
Mjesec u Biku ističe vaše samopouzdanje, dok vas njegova konjunkcija s Marsom može dovesti u iskušenje da se ponašate neobuzdano, rizično. Oduprite se tom porivu da biste mogli potpunije uživati u kreativnosti koja prati sekstil između Mjeseca u Blizancima i vaše vladajuće Venere. Sekstil između Mjeseca u Lavu i Sunca u vašem domu i obiteljskom sektoru naglašava koliko volite ovaj dio svog života.

Blizanci
Mjesec je u znaku Bika u konjunkciji s Marsom u petak, zbog čega se osjećate preopterećenima. Stalno ste u društvu, što je divno, ali vam je potrebno malo vremena da se osamite, usredotočite i prizemljite. Nesumnjivo ćete osjetiti kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta Merkura, kao i onaj između Merkura i Neptuna. Mogući su problemi s fokusom. Oslonite se na svoju kreativnu stranu i otpustite potrebu za logikom kako biste mogli uživati u ovim tranzitima. 

Rak
Ako se osjećate nemirno, to možete zahvaliti konjunkciju između Mjeseca u Biku i vatrenog Marsa. Vaše emocije su promjenljive pa izbjegavajte donošenje važnih odluka dok ovo ne prođe. Sekstil između Mjeseca i Jupitera, kao i onaj između Mjeseca i Venere, donosi posvećenost duhovnosti i kreativnost. Do nedjelje navečer, ponovo ste ispunjeni i zadovoljni životom dok Mjesec prelazi u Raka.

Lav
Mjesec u znaku Bika u konjunkciji s Marsom puni vas energijom i osvjetljava vašu desetu kuću karijere i uspjeha. Uživajte u povećanom nagonu i ambiciji, ali se čuvajte poriva za donošenjem impulzivnih odluka. Komunikacija će se odvijati divno zahvaljujući kvadratu između Mjeseca i Merkura. Tranziti vam donose lijep, ugodan vikend.

Djevica
Stvari bi mogle postati emocionalno napete u petak jer Mjesec u Biku u konjunkciji s promjenljivim Marsom. Izbjegavajte biti uvučeni u borbu za moć. Postavite vlastiti smjer i iskoristite svu tu dodatnu energiju da unaprijedite svoje ciljeve i snove. Kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Merkura, u kombinaciji s Merkurovim kvadratom prema Neptunu može učiniti komunikaciju izazovnom.

Vaga
U petak, konjunkcija Mjeseca u Biku s Marsom može povećati vaš libido dok prolazi kroz vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil između Mjeseca u Blizancima i vašeg vladajućeg planeta, Venere, koji ističe vašu jedanaestu kuću, poziva vas da provedete vrijeme s dobrim prijateljima. Komunikacija će biti izazovna, ali ćete naći rješenje.

Škorpion
Mjesec u znaku Bika spaja Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva, ispunjavajući vas obiljem energije i istovremeno izazivajući ogromnu emocionalnu nestabilnost. Izbjegavajte impulzivne odluke i postupke. Sekstil Mjeseca s Jupiterom i Venerom pomaže vam da vratite emocionalno uporište, a ulazak Mjeseca u Raka u nedjelju navečer donosi olakšanje. Vikend je vrijeme kada balansirate između zabave i odmora.

Strijelac
Stvari bi mogle postati nezgodne na poslu u petak, jer je Mjesec u znaku Bika u konjunkciji s agresivnim Marsom, stvarajući emocionalnu nestabilnost i povećavajući vjerojatnost da ćete se suočiti s izazovima. Bolje je odstupiti nego reći ili učiniti nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. Mjesec je također u kvadratu Neptuna u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji, tako da u nedjelju može nastati emotivna drama.

Jarac
Romantika i strast mogu jednostavno iščeznuti u petak kad se Mjesec u znaku Bika spoji s Marsom, stvarajući emocionalne oluje i nesporazume. Pozitivno je da sekstil Jupitera izvlači ljubav na površinu i obasjava vaš sektor doma. Štoviše, nedjeljni trigon između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Saturna, vas financijski osnažuje. 

Vodenjak
Stvari bi mogle postati nestabilne u petak dok je Mjesec u Biku u konjunkciji s Marsom. Klonite se toksičnih ljudi. Srećom, sekstil Mjeseca i Jupitera vraća mir i harmoniju, aktivirajući vašu petu kuću kako biste mogli uživati u petak navečer. Trigon Mjeseca sa Saturnom u Vodenjaku u vašoj prvoj kući jača vaše samopouzdanje. 

Ribe
Komunikacija će biti izazovna u petak, jer je Mjesec u Biku u konjunkciji s vatrenim Marsom u vašoj trećoj kući. Sekstil između Mjeseca i Jupitera u vašoj drugoj kući donosi financijsku priliku ili bonus. Nažalost, kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Neptuna, zamagljuje vam viziju i umanjuje samopouzdanje. Odgodite donošenje važne odluke dok ponovo ne budete mogli jasno procijeniti situaciju.