Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

HOROSKOP - MLADI MJESEC U DJEVICI 27. KOLOVOZA: Prihvaćate li promjene koje dolaze?

Autor Julijana Oremović, astrologinja

Što nam donosi mladi Mjesec u Djevici 27. kolovoza, zna astrologinja Julijana Oremović

 Mladi Mjesec u Djevici 27 kolovoza 2022 Izvor: Shutterstock

Mladi Mjesec izoštrava nam fokus na jednu temu, omogućuje nam da nešto privedemo kraju, a na svom putu ucrtamo novi cilj. Mlađak se odvija 27. kolovoza u 9 sati i 17 minuta, na 4′ Djevice. U narednih nekoliko tjedana imamo priliku nešto urediti, očistiti, organizirati, isplanirati, pripremiti za ostvarenje.

Kako možete bolje isplanirati svoje dane kako biste bili radno učinkovitiji i bez napetosti i stresa obavljali svoje dnevne obaveze? Stvorite novu rutinu koja će biti podržavajuća za vas, vašu energiju, vitalnost i zdravlje. Počnite redovito vježbati. Prilagodite prehranu potrebama svog organizma. Krenite na dijetu. Oslobodite se loših navika koje štete vašem zdravlju. Obratite više pozornosti na rad i radnu okolinu jer tu može biti novih mogućnosti i promjena.

Budući da će ovaj Mlađak biti pod pritiskom Marsa u Blizancima, ne gurajte sami sebe preko granica izdržljivosti. Ako je moguće, ako vi možete, ako se okolnosti kreću, samo naprijed. No ukoliko primijetite da se ‘sudarate sa zidovima’, ne uspijevate premostiti neka ograničenja, zastanite malo. Ne forsirajte. Najmanje što vam treba je brzopleta odluka koja producira dodatni stres. Druga opcija je da zbog previše opcija zaglavite u stanju neodlučnosti, a potom izgubite interes. Zato polako, strpljivo i promišljeno.

Vladar ovog Mlađaka je Merkur koji se nalazi u Vagi i u skladnom aspektu s Marsom će prije ili kasnije donijeti željena rješenja i pomoći vam da kroz razgovor riješite neke nesporazume i probleme.

Venera u Lavu nalazi se u izazovnom aspektu s Uranom, a dan poslije i sa Saturnom. Dolazi do iznenadnih promjena i otkrića na polju ljubavi i novca. Nezadovoljni smo zbivanjima u našem ljubavnom životu. Imamo priliku riješiti stare probleme. Nije način pobjeći, već se suočiti, vidjeti, prihvatiti. Svaka nagla odluka bit će privremena jer ćemo se vrlo brzo vratiti na staro mjesto gdje nas očekuje nešto od čega uporno okrećemo glavu.

Od ovog Mlađaka izvući ćete najbolje ako radite i činite ono što je za vas sada ne samo najbolje, već moguće. I pustite jučer, pustite sutra, usredotočite se na sada i ovdje. Svjesno. Otvorenih očiju. Najbolje za sebe.

Izdvojeno za vas...