Ne postoje slučajnosti, sve u našem životu događa se s određenim razlogom. Čak i promjene koje nam teško ponekad padaju i nismo spremi za njih, su blagotvorne i doprinose našem unutarnjem rastu. Znakovi svemira vam uvijek poručuju kada vas očekuje novi životni put, odnosno kada vas želi usmjeriti u nekom drugom pravcu - obratite pažnju na ove signale:

1. Poruke u snu - Svemir će vam slati poruke iznova i iznova kroz vaše snove, ponekad lako čitljive, a ponekad nevjerojatno zbunjujuće. U svakom slučaju, obratite veliku pažnju na sitnice u snovima.
2. Događaji koji se ponavljaju - Ako iste događaje doživljavamo iznova i iznova u životu, onda postoji neki razlog za to. Obratite pažnju na točno u kojim trenucima u životu se ti događaji događaju. Analizirajte ih i otkrijte u kojem pravcu vas one vode.
3. Signali intuicije - Ni u kojem slučaju ne smijemo zanemariti ono što nam govori naša intuicija. Moć intuicije leži u našoj podsvijesti, pa je u stanju vidjeti ono što ne primjećujemo.
4. Prepreke koje se ponavljaju - Ako vam se često ponavljaju slične prepreke, nevolje i izazovi, to znači da iz toga trebate nešto važno naučiti.
5. Ponavljanje niza brojeva - Ako stalno vidite isti niz brojeva, najprije 1111, to znači da vas očekuje neka velika promjena u životu.
6. Poznati miris - Ponekad vam svemir može čak poslati specifične mirise. To se ne događa često, ali se događa baš kada vam je potrebno. Obratite pažnju na njih i saznat ćete što vam znače.
7. Neočekivani susreti - Jeste li ikada sreli nekoga na ulici o kome ste samo razmišljali? Mnogi susreti koji izgledaju beznačajno mogu zapravo biti sudbonosni.