Zvijezde vam donose gomilu savjeta za ovu sezonu Djevica, zajedno s novim snovima, nadama i očekivanjima. Ova sezona bit će utrka za ubiranje plodova prije nego Merkur krene retrogradno po treći put ove godine. Kao takve, zvijezde žele da svoj pogled usmjerite unutra i shvatite što želite od onih koji vas okružuju.

27. kolovoza, pod utjecajem Mladog Mjeseca, bit ćete upozoreni i potaknuti da uočite određene, do sad, skrivene probleme. Jednostavno rečeno, možete očekivati ​​gomilu završnih poglavlja, kao i novih početaka. 

Astrološka sezona Djevica počinje 22. kolovoza i traje do 22. rujna. Sezona Djevice bit će snažno usredotočena na ponovnu vizualizaciju vašeg života s više usmjerenim pristupom. Kao takvo, samousavršavanje će definitivno biti u fokusu, a također će vam pružiti priliku da pronađete svoje idealno odredište u životu. Unutar svega toga, težnja ka savršenstvu bit će i prilika za prihvaćanje svojih mana i nesavršenosti.

Zbog prisutnosti trećeg retrogradnog Merkura u godini, sezona Djevice također će biti odlično vrijeme za dovršavanje tekućih projekata ili pokretanje novih. Napredak će biti prioritet. Retrogradni Merkur obično znači izbjegavanje važnih razgovora. Međutim, ovaj put će učinak biti gotovo suprotan. 20. kolovoza Mars je ušao u Blizance, pojačavajući vaše vještine uvjeravanja. To također znači da će to biti izvrsna prilika za promaknuća. 

Svaki bi znak trebao uživati ​​u ponudama sezone Djevica 2022. Naravno, najviše će uživati ​​Djevice. Sezona je zapravo posebno lijepa za zemljane znakove (Bik, Djevica, Jarac) koji će se usredotočiti na svoju razigranu, bezbrižnu stranu i prigrliti tu osobnost. Jurite za ogromnim snovima koje vaše srce zove.

Za zračne znakove zodijaka (Blizanci, Vaga, Vodenjak), sezona Djevice zateći će vas izgubljene u sanjarenju. Stoga budite usredotočeni na svjesnost, istovremeno osiguravajući što više vremena za sebe. Pogledajte unutra i obratite pažnju na najbliže odnose. Za vatrene znakove zodijaka (Ovan, Strijelac, Lav) sve će se odnositi na brigu o sebi - to znači wellness planove, preglede kod liječnika, beauty rutinu... Što se tiče vodenih znakova (Rak, Škorpion,Ribe), sezona Djevica će vas potaknuti da svoju društvenost podignete na višu razinu.