Horoskop za vikend od 26. do 28. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Lavu u petak aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Djevici i vašeg vladajućeg planeta, Marsa, praćen je kvadratom između Mjeseca u Djevici i Marsa. Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju. Mlad Mjesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmjerite na pozitivne i korisne stvari.

Bik
Mjesec u Lavu u petak usmjerava vašu energiju ka domu i obitelji, dok kvadrat između Urana i vašeg vladajućeg planeta, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i sigurnosti. Mladi Mjesec u Djevici u subotu budi romantične osjećaje. Opozicija u nedjelju između Venere i Saturna usmjerava vašu energiju ka unutra, potičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Mjeseca u Djevici s magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

Blizanci
Mjesec u Lavu u petak potiče vašu želju da se povežete s drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tjera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promjenom. Mlad Mjesec u Djevici u subotu pozitivno će utjecati na obiteljske odnose, dok Sunce u Djevici i Mjesec u kvadratu s agresivnim Marsom mogu izazvati konflikte. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Mjeseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

Rak
Mjesecu u Lavu u petak pozitivno će utjecati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu. Subotnji mladi Mjesec u Djevici osvjetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Djevici i kvadrat Marsa i Mjeseca najavljuje svađe i nesuglasice. Savjetuje se dodatni oprez. U nedjelju, opozicija između Mjeseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dijete u sebi i zabavite se.

Lav
Mjesec u Lavu u petak podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući. Mladi Mjesec u Djevici u subotu dobro će utjecati na vaše financije. Vrijeme je da se više posvetite poslovanju ako želite da uspjeti. Izbjegavajte pretjeranu potrošnju tijekom kvadrata Marsa i Mjeseca.

Djevica
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan utjecaj na vaše ponašanje. Mlad Mjesec u Djevici u subotu potpuno mijenja energiju, potičući vas da se usredotočite na nove početke i planove koji će vam donijeti novo uzbuđenje. Zatim, opozicija između Mjeseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedjelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nježnost s voljenom osobom.

Vaga
Mjesec u Lavu potiče vašu potrebu za druženjem u petak. Kvadrat između Venere i Urana može izazvati neočekivanu svađu između prijatelja, a trigon između Mjeseca i Urana u vašem intimnom sektoru nagovještava promjenu u vezi. Mladi Mjesec u Djevici u subotu potiče vašu potrebu za duhovnošću.

Škorpion
Mjesec u Lavu baca pozitivno svjetlo na vašu karijeru u petak, dok kvadrat između Venere i Urana ukazuje na neočekivani raskid u poslovnom odnosu. Mladi Mesec u Djevici u subotu naglašava prijateljstvo, pa se pobrinite da provodite vrijeme s ljudima koje najviše volite. Trigon između vašeg vladajućeg planeta, Plutona, i Mjeseca u nedjelju navečer potaknut će vas da situaciju koja vas zbunjuje sagledate iz novog kuta.

Strijelac
Mjesec u Lavu u vašoj devetoj kući potiče vašu ljubav prema avanturama, iako vas kvadrat Venere i Urana u sektoru zdravlja potiče da obratite pažnju na sigurnost. Mladi Mjesec u Djevici pridružuje se Suncu i pozitivno utječe na vaš sektor karijere. Provedite nove planove i uživajte u novim počecima. Kvadrat između Marsa u vašem partnerskom sektoru i Sunca i Mjeseca skreće pažnju na nesklad između vašeg profesionalnog života i vaše ljubavne veze. Trigon između Mjeseca i Plutona u vašem sektoru novca u nedjelju donosi moćnu injekciju za vaše financije.

Jarac
Mjesec u Lavu u petak u prvi plan stavlja intimnost u vašoj karti, dok kvadrat između Venere i Urana može donijeti neočekivani prekid. Mladi Mjesec u Djevici u subotu poziva vas da zaronite u novu temu koju ste željeli istražiti. Opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Saturna, i Venere, u nedjelju, može vas natjerati da se osjećate pomalo usamljeno ili izolirano. S druge strane, opozicija Neptuna i Mjeseca potiče vas da se povežete s drugima.

Vodenjak
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava partnerstvo u vašoj karti, dok kvadrat Venere s vašim vladajućim planetom, Uranom, naglašava vašu potrebu za više slobode. Mladi Mjesec u Djevici u subotu fokusira se na intimnost. Imate priliku zasnovati vezu kakvu želite. Onima koji su u vezi, kvadrat s nestabilnim Marsom i Suncem i Mjesecom u vašem romantičnom sektoru donosi razdor s voljenom osobom. Trigon između Mjeseca i Urana u nedjelju donosi neophodnu i zdravu promjenu.

Ribe
Mjesec u Lavu u petak potiče vas na brigu o sebi, dok kvadrat između Venere i Urana može donijeti neočekivane, čak i teške komunikacije. Mladi Mjesec u Djevici u subotu fokusira se na vaš odnos s voljenom osobom. Vrijeme je za planiranje zajedničke budućnosti. Opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Neptuna, i Mjeseca u nedjelju stvara uvjete za romansu. Upotrebite maštu da oduševite voljenu osobu! Trigon Plutona i Mjeseca potiče potrebu za ostvarivanjem duboke i snažne povezanosti.