Tjedni horoskop od 29. kolovoza do 4. rujna 2022.!

Ovan
Vaši napori možda neće odmah donijeti željeni efekt pa je najbolje da se samo opustite i prepustite onome što se događa, a na što ne možete utjecati. Ovaj tjedan bit će odličan za odmor ili promjenu sredine. Čuvajte se brzopletosti, greška napravljena nepažnjom može vas uvući u vrtlog problema. Astrolozi vam savjetuju da izbjegavate sukobe. Ključ uspjeha je duševni mir.

Bik
Neozbiljnost i nepažnja mogu vam donijeti probleme. Pošto je Venera i dalje aktivna u Lavu, astrolozi vam savjetuju da pričekate s rizicima i avanturama. Imat ćete osjećaj da možete sve. Bolje je izbjegavati nove poduhvate, i započinjanje novih projekata u sljedećem periodu. Pozabavite se rješavanjem starih problema.

Blizanci
Ovog tjedna bit ćete u prilici da se približite rješavanju teške situacije i pronađete izlaz iz problema. Astrolozi vam savjetuju da planirate najvažnije stvari, a ne ono što oduzima mnogo vremena. Dobro bi bilo da se posvetite stjecanju novih znanja ili vještina. Odličan je trenutak za renoviranje kuće i uređenje.

Rak
U fokusu će biti sfera ljubavi, a ne posla. Astrolozi upozoravaju da će povećana količina posla donijeti tegobe sa zdravljem i nesuglasice s partnerom. Planeti vam donose ugodna iznenađenja! Čak iako vam se planovi promjene, to nije razlog za loše raspoloženje- otvorit će vam se neke nove mogućnosti i bit ćete u prilici pronaći rješenje za ono što vas već dulje vrijeme muči.

Lav
Jedini način za brz uspjeh u poslu i ljubavne prilike je da pokažete veću fleksibilnost i da se ne držite tvrdoglavo za stare obrasce ponašanja. Morate postati pristupačniji, otvoreniji prema drugima, pokažite malo inicijative. Samo tako ćete moći privući nekog u svoj život. Na poslu vas čeka stabilan i miran tjedan.

Djevica
Otvorenije razgovarajte s bliskim ljudima o stvarima koje vam se događaju. Za postizanje boljeg raspoloženja, ali i unutarnjeg mira, astrolozi vam savjetuju da počnete voditi dnevnik. Ovo je sjajna navika koja će vam pomoći da bolje razumijete što se događa unutar vas i postanete svjesni svojih emocija.

Vaga
Sitni problemi mogu vam biti vrlo iscrpljujući. Astrolozi vam savjetuju da obratite pažnju na zdravlje: ako vam ponestane snage prije kraja radnog tjedna, nemojte se siliti. Bolje je da usporite, potpuno se opustite i vratite energiju. To će vam pomoći da pristupite problemima s novom snagom!

Škorpion
U ovom periodu možete ostvariti želje, raditi na sebi, mijenjati sve ono što vam smeta. Astrolozi vam savjetuju da se ne miješate u probleme svojih prijatelja i članova obitelji. Umjesto da gubite vrijeme na druge, bolje je učiniti nešto za sebe: na primjer, razviti novi hobi ili učiti nešto novo. Vrijeme je da otvoreno izrazite svoje misli i pokažete osjećaje.

Strijelac
Ako postoji želja za uspjehom u financijskom pravcu, važno je da usmjerite svu svoju snagu u posao. Dobar je trenutak da započnete nove projekte ili promijenite posao. Ako započinjete zajednički projekt s nekim, prvo provjerite koliko ste kompatibilni jer od toga ovisi ishod timskog rada. Ne plašite se govoriti o svojim osjećajima i namjerama.

Jarac
Ovog tjedna dobit ćete pregršt kreativnih ideja. Prerano je da raditi nagle pokrete, ali bi bilo dobro napraviti plan za budućnost. Venera vas ne potiče da se aktivno izražavate niti da svoju snagu uložite u postizanje nečeg novog. Stoga je bolje da u narednom periodu budete samo promatrači.

Vodenjak
Planeti i zvijezde utjecat će na to da se fokusirate na posao. Važno je da budete pedantni i pažljivo analizirate situaciju. Poći će vam za rukom pronaći pozitivno iskustvo čak i u najneugodnijim neuspjesima i u problemima. Mislite pozitivno, to će vam pomoći da poboljšate svoj život. S voljenom osobom odnosi su u potpunoj harmoniji.

Ribe
Ovog tjedna aktivirat će se vaše najranjivije točke, uslijed čega ćete biti osjetljiviji nego inače. Dobro će vam doći podrška i pomoć najmilijih. Čak i najmanje pobjede u poslu imat će blagotvoran efekt na vaše samopouzdanje.