Horoskop za vikend od 2. do 4. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Završite obaveze u petak kako biste bili slobodni zaroniti u vikend u subotu ujutro, pošto trigon između Mjeseca u Strelcu i Jupitera u vašem znaku pokreće val dobrih stvari. Pripazite na svoj temperament dok se Mars suprotstavlja Mjesecu kasnije tog dana. Ako sami sebe nesvjesno sabotirate, to bi vam moglo da pokvariti vikend. Srećom, Mjesec u Strijelcu u nedjelju to neće dozvoliti.

Bik
U petak, kvadrat između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Mjeseca u znaku Škorpiona može vas natjerati da osjećate ljutnju. Vodite računa o poslu i završavanju obaveza. Dobru energiju i prilike donosi vam trigon Mjeseca u Strelcu i Jupitera. U nedjelju, Mjesec će biti u trigonu s Venerom, što donosi sreću i uspjeh.

Blizanci
Vaša vladajući planet Merkur, suprotstavlja se Jupiteru u petak, a vaša radoznalost može vas natjerati na stvari koje niste ni pomišljali! Trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera u subotu otvara vaše srce, pomažući vam da svoju vezu podignete na viši nivo. U nedjelju, kvadrat između Merkura i Mjeseca može izazvati nesporazume s ljudima iz vašeg okruženja.

Rak
Trigon između Mjeseca i Neptuna u petak donosi vam inspiraciju za sve što želite postići. Također, sekstil između Meseca i Plutona pomaže vam da svoje planove provedete u djelo! U subotu, Jupiterov trigon ka Mjesecu u Strijelcu podiže vam raspoloženje. U nedjelju, Mjesec u Jarcu utječe na vaš sektor osobnih odnosa, a u trigonu sa Suncem donosi harmoniju u vašu ljubavnu vezu.

Lav
Trigon Mjeseca u Škorpionu s Neptunom i sekstil s Plutonom u petak inspirira vas da renovirate kuću i sređujete životni prostor. Subotnji trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera unosi romantiku u vaš život što će vas zbližiti s partnerom. U nedjelju se nastavljaju povoljni uvjeti za ljubav zahvaljujući trigonu između Mjeseca i Venere.

Djevica
Opozicija između vašeg vladajućeg planeteaMerkura i ekspanzivnog Jupitera u petak može dovesti do toga da izgubite fokus pa budite pažljivi dok radite planove za vikend. Trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera u subotu poboljšava vaše odnose, a sekstil između Saturna i Mjeseca u nedjelju, pomaže vam da se pozabavite obiteljskim pitanjima i donesete važnu odluku.

Vaga
Vaš vladajući planet Venera, u petak će biti u kvadratu s Mjesecom, zbog čega ćete imati potrebu da se osamite. U subotu, trigon između Mjeseca u Strijelcu i Jupitera popravlja vam raspoloženje - poželjet ćete slaviti život! U nedjelju ujutro, sekstil između Mjeseca i Saturna stvara uvjete za red i organizaciju misli, poslova, života.

Škorpion
Mjesec u Škorpionu kao i njegov trigon s Neptunom i sekstil s vašim vladajućim planetom, Plutonom, potiču vašu kreativnost i izražavanje u petak. U međuvremenu, subotnji trigon između Mjeseca i dobroćudnog Jupitera inspirira vas da se zabavljate i okupite prijatelje na druženju. Nedjeljni sekstil između Mjeseca i Saturna potiče vašu praktičnu stranu.

Strijelac
Opozicija između vašeg vladajućeg planeta Jupitera i Merkura, u petak može dovesti do toga da se previše posvetite onome do čega vam je stalo. Kao rezultat toga možda ćete se preopteretiti i preuzeti na sebe više nego što možete. U subotu dolazi do veličanstvenog trigona između Mjeseca i Jupitera i trebalo bi ga dobro iskoristiti! Nedjeljni sekstil između Mjeseca i Saturna omogućava vam da se bavite praktičnim poslovima i obavezama koje dugo odgađate.

Jarac
Trigon između Mjeseca i Neptuna izaziva vaše saosećanje s drugima u petak, dok vam trigon između Jupitera i Mjeseca u subotu popravlja raspoloženje i potiče da okupite obitelj i prijatelje. U nedjelju, sekstil između vašeg vladajućeg planeta, Saturna, i Mjeseca natjerat će vas da stvorite red iz kaosa.

Vodenjak
Trigon između Mjeseca i Neptuna potiče vašu kreativnost u petak, posebno u vezi s financijskim pitanjima. U međuvremenu, trigon Mjeseca s Jupiterom u subotu vas poziva da se povežete sa svojom obitelji. Nedjeljni sekstil između Mjeseca i Saturna podržava vaša prijateljstva i potiče vas da riješite, ako imate, bilo kakve sukobe ili konflikte.

Ribe
Trigon između vašeg vladajućeg planeta, Neptuna, i Mjeseca darovat će vam kreativan i zanimljiv vikend. U subotu, trigon između Mjeseca i Jupitera donosi vam pregršt novih ideja i planova, a nedjeljni sekstil između Mjeseca i Saturna unosi red u narušenu harmoniju oko vas i sređuje ljubavne trzavice.