Tjedni horoskop od 5. kolovoza do 11. rujna 2022.!

Ovan
Čeka vas dosta neugodnih situacija. Osjetit ćete neodlučnost i oklijevanje, što je neuobičajeno za vas. Nedostatak rješenja može biti posljedica činjenice da postoje dvije dijametralno suprotne točke gledišta, a vi niste spremni prihvati nijednu od njih. Mnogi Ovnovi će kriti svoje osjećanje. Da biste donijeli pravu odluku, potrebna vam je emocionalna ravnoteža. 

Bik
U opasnosti ste da izgubite uobičajenu samokontrolu i dozvolite strastima da upravljaju vama. Tamo gdje trebate usporiti, vi ćete dodavati gas i obrnuto. Ako imate u planu putovanje,razmislite da ga odgodite za neki povoljniji period. Osjetit ćete utjecaj negativne energije u svom okruženju, posebno od nekih bliskih ljudi.

Blizanci
Za vas će ovaj tjedan biti prilično povoljan i pozitivan, posebno u pogledu postizanja rezultata. Dolaze vam radosne vijesti, poslovna putovanja, poduhvati koji obećavaju. Ovo je vrijeme kada će mnogi Blizanci zablistati i ostvariti uspjeh, posebno oni koji se čvrsto drže svojih stavova. Dobit ćete mnogo komplimenata i priznanja.

Rak
Čeka vas rušenje iluzija i odbacivanje starih želja. Za to neće biti krvi nitko drugi do vi. Potrebno je da analizirate svoja emocije i izvučete prave zaključke. Neki Rakovi će se u ovom periodu susresti s čudnim iskustvima i toksičnim i emocionalno neuravnoteženim osobama. To će vas natjerati da promijenite svoje stavove i vrijednosti.

Lav
Imate sve šanse da se ovog tjedna otarasite svojih ovisnosti, kako fizičkih tako i emocionalnih. Netko će se osloboditi strahova i iluzija, a netko utjecaja druge osobe ili svoje slabosti. Mnogi će uspjeti vratiti dugove, staviti točku na stare opterećujuće odnose ili reći zbogom poslu koji ih iscrpljuje. Mnogi odnosi postat će jasniji, ljubavni trokuti će nestati, prekinut će se veze koje nemaju šanse za opstanak. 

Djevica
Ovaj tjedan vam donosi sukobe uslijed kršenja obećanja ili neispunjenja obaveza. Morat ćete preuzeti odgovornost! Oni koji uspiju uvidjeti svoje greške i donesu ispravne zaključke, imaju šansu ublažiti udarac karmičkog bumeranga. Neke Djevice će se susresti s pravnim problemima. Povećano interesiranje suprotnog spola djelomično nadoknađuje vašu emocionalnu nestabilnost u ovom zahtjevnom tjednu. 

Vaga
U opasnosti ste da poslušate pogrešan savjet i izađete kao gubitnik. Štoviše, savjet će doći od osobe kojoj vjerujete, ali neće donijeti željeni rezultat. Neophodno je objektivno procijeniti svoje sposobnosti i snage, a ne da podliježete primamljivim izgledima. Mnogi od vas će biti u iskušenju da idu protiv pravila, ali slabe su šanse da će to donijeti željeni rezultat. 

Škorpion
Morat ćete donijeti izbore u situacijama vezanim za posao, financije i odnose. Otkrit ćete nove sposobnosti. Neki Škorpioni će izaći iz veze u kojoj nisu bile kompatibilne s partnerom. Imat ćete šansu osloboditi se dugova, kredita, loših navika, preuzeti kontrolu nad svojim emocijama, a sve to će utjecati na vaše psihičko i fizičko stanje. Ljudi oko vas će brzo primijetiti promjene.

Strijelac
Povoljne tendencije prethodnog tjedna nastavit će se i sada. Imat ćete osjećaj da vas netko "vodi", pomažući i usmjeravajući vas. Uživat ćete u komunikaciji, s dosta entuzijazma ćete raditi planove, izražavati svoje talente. Čeka vas priznanje i prepoznavanje! Potrebno je samo pravilno iskoristiti ovo povoljno vrijeme za provođenje svega planiranog. Strijelci koji su u vezi uživat će u harmoniji s partnerom a i usamljeni imaju šanse upoznati srodnu dušu.

Jarac
Bit ćete zaokupljeni problemima vezanim za prijatelje. Nećete uspjeti potpuno ostvariti sve svoje dobre namjere. Mnogi će se susresti s nedosljednošću svog šefa, što može dovesti do smanjenja produktivnosti i loših rezultata. Mogući su sukobi sa šefovima. Pokušajte ublažiti svoje ambicije i ne preuzimati nepotrebnu odgovornost. U vezi, očekujte dosta ljubomore i zahtjeva.

Vodenjak
Dajte sve od sebe da dovedete stvari u red kako biste u potpunosti iskoristili sve prilike ovog tjedna. Financijski uspjeh, neočekivani pokloni, kupovina, sreća u teškim situacijama učinit će da se osjećate sjajno te da se od srca radujete. Mnoge Vodenjaci će iskoristiti svoju novootkrivenu sposobnost da preokrenu sve situacije u svoju korist, čak i one nepovoljne.

Ribe
Očekuje vas pozitivan tjedan, odličan za provođenje planova. Gotovo svi stopirani ili odloženi slučajevi moći će se privesti kraju. Energija će vam biti na visokom nivou, a unutrašnja pribranost i disciplina će vam odlično poslužiti. Sve što se događa, bit će logično i očekivano. Potvrda iz Univerzuma u ​​vidu povoljnih znakova bit će glavni pokazatelj da se krećete u pravom smjeru.