Horoskop za vikend od 9. do 11. rujna 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Ribama vas potiče da izrazite svoju nježniju i duhovniju stranu. U petak uvečer, njegov kvadrat s vašom vladajućim planetom, Marsom, u kombinaciji s punim Mjesecom zahtjeva od vas da budete odlučni i čvrsti. U subotu uronite u svoju kreativnost i društveni život. U nedjelju, konjunkcija s Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući učinit će da postanete magnet za sreću i da privučete svu pažnju. Uživajte u ovim trenucima!

Bik
U petak, Mjesec u Ribama potiče vas da posvetite malo više vremena i pažnje svojim najmilijima i da izgladite eventualne nesuglasice. U subotu, pun Mjesec u konjunkciji s Neptunom donosi vam pojačanu empatiju. U nedjelju, Mjesec u Ovnu aktivira vašu dvanaestu kuću snova. Mogli biste imati problema sa spavanjem, ali će zato vaša kreativnost biti podignuta na višu razinu.

Blizanci
U petak i subotu, vaša intuicija će biti na najvišem nivou dok se pun Mjesec u Ribama povezuje s Neptunom u vašoj desetoj kući. Vjerujte onome što osjećate, to će vam pomoći da napravite ispravan sljedeći korak. U nedjelju, Mjesec u Ovnu vas potiče da odvojite vrijeme za zabavu sa svojim prijateljima. Međutim, suprotnost između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Merkura, znači da morate posebno voditi računa o onome što kažete naglas kako ne biste pokvarili odnose s ljudima koji su vam bitni.

Rak
U petak i subotu, pun Mjesec u Ribama i Neptun donose vam kreativnost i maštu, potičući vas da se bavite temama koje vas oduvijek zanimaju ali niste nalazili vremena da im se posvetite. Razmotrite odlazak na putovanje, napravite planove koji vam proširuju vidike i izađite iz bilo koje rutine koja vas sputava. U nedjelju, Mjesec u Ovnu naglašava vaše snove i ciljeve, a konjunkcija Mjeseca s Jupiterom vam donosi novac, sreću i sjajne mogućnosti za karijeru.

Lav
Vaša intuicija će biti na zavidnom nivou u petak i subotu dok pun Mjesec u Ribama aktivira skrivene misterije u vašoj natalnoj karti. Možda ćete biti preosjetljivi, odvojite vrijeme da se malo posvetite sebi. U nedjelju, Mjesec u Ovnu pokreće vašu energiju za avanturom i istraživanjem. Njegova konjunkcija s Jupiterom može vas učiniti previše samouvjerenim, pa pazite da ne ulazite u nepotrebne rizike.

Djevica
U petak i subotu preplavit će vas ljubav, suosećanje i nježnost dok pun Mjesec u Ribama bude u konjunkciji s Neptunom u vašoj sedmoj kući partnerstva. Iskoristite trenutak da ojačate svoj odnos s voljenom osobom i napravite korak dalje u vezi. Mjesec u Ovnu u nedjelju se povezuje s Jupiterom, aktivirajući vaš sektor intimnosti, tako da će cijeli vikend biti posvećen ljubavi!

Vaga
Pun Mjesec u Ribama u konjunkciji s Neptunom, osvjetljava zdravlje i blagostanje u vašoj karti u petak i subotu. Neka vaš odnos s voljenom osobom bude prioritet. U potpunosti se posvetite vama, radite ono što volite i napunite baterije. U nedjelju, Mjesec u Ovnu u konjunkciji s Jupiterom donosi sreću vašem odnosu s voljenom osobom, osvjetljavajući vašu sedmu kuću partnerstva. Vrijeme je da razgovarate o sljedećem koraku u vašem zajedničkom životu.

Škorpion
Kreativnost, mašta i strast će biti na najvišem nivou u petak i subotu zahvaljujući punom Mjesecu u Ribama u konjunkciji s Neptunom. Sada je najbolje vrijeme da se posvetite kreativnosti i zabavnim projektima. U nedjelju, Mjesec u Ovnu u konjunkciji s dobronamjernim Jupiterom, stavlja u fokus vaše zdravlje i blagostanje. Nađite vremena da radite stvari koje vas čine sretnim i napunite baterije.

Strijelac
Pun Mjesec u Ribama povezuje Neptun u vašoj četvrtoj kući, donoseći svu ljubav I osjećaj zajedništva. U nedjelju, Mjesec u Ovnu u konjunkciji s vašom vladajućim planetom, Jupiterom aktivira vašu kreativnost i strast, potičući vas da provedete dan uživajući u projektima koji su vam donose osobnu satisfakciju.

Jarac
Kako puni Mjesec u Ribama povezuje suosećajni Neptun u vašoj karti u petak i subotu, vaš fokus će biti na povezivanju s drugima i uključivanju u vašu zajednicu. Izađite iz svoje zone udobnosti, učinite nešto što vam nije svojstveno. Pomozite onima kojima možete. U nedjelju, Mjesec u Ovnu u konjunkciji s velikodušnim Jupiterom, donosi sreću vašoj obitelji i domu.

Vodenjak
Pun Mjesec u Ribama spaja Neptun s vašim vladajućim planetom Uranom. Ovo će staviti fokus na vašu intuiciju i na financije. Vjerujte svom iskustvu i poduzmite korake koji vam se čine najlogičnijim. U nedjelju, Sunce u trigonu s Uranom i Mjesecom u Ovnu u konjunkciji s Jupiterom, donosi vam avanturu i sjajnu priliku koju ne bi trebali propustiti, dok vas Uran potiče da unesete novu energiju u svoj život.

Ribe
Vi ste miljenici planeta ovog vikenda dok pun Mjesec spaja vaš vladajući planet, Neptun, u vašoj prvoj kući. Vaša kreativnost, mašta, ali i privlačnost bit će na vrhuncu! U nedjelju, Mjesec u Ovnu spaja Jupiter u vašoj drugoj kući prosperiteta, donoseći vam novac, sreću i dobre financijske prilike. Budite spremni prigrliti sve dobitke koji vam dolaze.