Horoskop od 30. rujna do 2. listopada 2022.!

Ovan
U petak i subotu Mjesec u Strijelcu vas potiče da se zabavite i proširite vidike. Opozicija između Venere u Vagi i Jupitera u Ovnu učvrstit će vašu ljubav prema partneru, naglašavajući njegov značaj u vašem životu. Opozicija Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Marsa, ojačava vaš temperament, pa pazite na svoje reakcije, postoji opasnost da previše burno reagirate. Iskoristite Mjesec u Jarcu da unaprijedite svoju karijeru.

Bik
U petak i subotu, Mjesec u Strijelcu osvjetljava vašu osmu kuću skrivenih misterija, što će povećati vašu osjetljivost. Vaš vladajući planet, Venera, suprotstavlja se Jupiteru, što će naglasiti vašu intuiciju, kreativnost i potrebu za duhovnošću. U nedjelju, Mjesec u Jarcu će biti u kvadratu s Venerom u Vagi - osjetit ćete smanjenu toleranciju prema drugima, ali u isto vrijeme i dublju potrebu za ljubavlju i privrženošću.

Blizanci
U petak i subotu, Mjesec u Strijelcu osvjetljava vašu sedmu kuću veza. Njegov trigon s Jupiterom obogatit će vaše srce ljubavlju prema partneru, prijateljima i obitelji. U subotu, Mjesec će ući u kvadrat s vašim vladajućim planetom, Merkurom. Pomoći će vam da se oslobodite negativne energije.

Rak
Mjesec u Strijelcu suprotstavlja se Marsu, zbog čega ćete biti posebno osjetljivi, kao da vam svi „skaču po živcima“. Opozicija Jupitera i Venere bit će u vašoj četvrtoj kući doma, potičući vas na ljubav i zajedništvo. U nedjelju, Mjesec u Jarcu utjecat će na to da se posvetite odnosu s voljenom osobom.

Lav
U petak i subotu Mjesec u Strijelcu aktivira vašu kreativnost i strast. Ipak, može doći do svađe s prijateljem pod utjecajem Mjeseca koji se suprotstavlja Marsu u vašoj jedanaestoj kući. Dobra vijest je da ćete nesuglasicu brzo riješiti. Opozicija između Jupitera i Venere vas potiče da se držite svog cilja i ne skrećete s puta. U nedjelju, Mjesec u Jarcu vas poziva da se usredotočite na vlastito blagostanje i povećanje prihoda.

Djevica
U petak i subotu, Mjesec u Strelcu fokusira se na dom dok prolazi kroz vašu četvrtu kuću. Trigon Mjeseca s Jupiterom povećava vašu kreativnost, pa je ovo sjajno vrijeme da se posvetite umjetnosti, hobiju ili projektima o kojima dugo razmišljate. U subotu, Mjesec će biti u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Merkurom, što vas može iscrpiti. Mjesec u Jarcu u nedjelju vraća vam neophodnu ravnotežu.

Vaga
Mjesec u Strijelcu u vašem trećem polju suprotstavlja se Marsu u vašem devetom polju, tjerajući vas da krenete u avanturu i proširite svoje vidike. Astrolozi savjetuju da ne žurite, već da idete korak po korak. Opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Venere i Jupitera, u fokus stavlja vašu vezu s voljenom osobom. Neophodno je da pronađete ravnotežu između posvećenosti i kontrole. Mjesec u Jarcu u nedjelju okreće vas domu i obitelji.

Škorpion
Mjesec u Strijelcu fokusira se na vaše financije ovog petka i subote, a njegov trigon s Jupiterom donosi vam sjajne mogućnosti da napredujete u poslu. Prosperitet vam kuca na vrata! Opozicija Mjeseca i Marsa potiče vas da se malo više pozabavite svojim financijama i novcu koji dijelite s članovima obitelji ili partnerom.

Strijelac
U petak i subotu, Mjesec u vašem znaku, Strijelcu, ući će u trigon s vašim vladajućim planetom, Jupiterom. Ovaj aspekt će vas potaknuti da širite svoj optimizam i dobro raspoloženje gdje god da krenete. Opozicija između Venere i Jupitera natjerat će vas da analizirate svoje odnose, uvidite tko su vam pravi prijatelji i do koga vam je zaista stalo. U nedjelju, Mjesec u Jarcu potiče vas da se pozabavite svojim financijama i donesete pravu odluku koja se tiče vaše karijere.

Jarac
Mjesec u znaku Strijelca podiže vam raspoloženje u petak i subotu. Uživat ćete u vremenu koje ste posvetili sebi i analizi situacija oko vas. Sekstil Mjeseca i vašeg vladajućeg Saturna, stavlja naglasak na vaše financije, potičući vas da slijedite svoju intuiciju kada je u pitanju uspjeh i napredak uopće. Iskoristite priliku koja vam se pruža.

Vodenjak
U petak i subotu, Mjesec u Strijelcu usmjerava vašu pažnju na prijatelje i odnos s njima, ali i povećava vašu potrebu i želju da pomognete drugima. Mjesec u Jarcu prolazi kroz vašu dvanaestu kuću mističnih stvari, što će vas potaknuti da se okrenete sebi, analizirate svoje misli, osjećaje, želje... Mjesec će ući u kvadrat s Jupiterom, Venerom i Suncem, uslijed čega ćete se poželjeti osamiti.

Ribe
Mjesec u znaku Strijelca u petak i subotu potiče vas da izađete iz zone komfora i provedete vrijeme manifestujući svoje ciljeve i snove. Trigon Mjeseca i Jupitera u vašem sektoru novca donosi vam sjajne šanse za povećanje prihoda. Vaš vladajući planet Neptun, bit će u kvadratu s Mjesecom u subotu, povećavajući vašu osjetljivost na ljude i njihove priče. U nedjelju, Mjesec u Jarcu vas ohrabruje da proširite svoje vidike.