Tjedni horoskop od 5. do 11. prosinca 2022.!

Ovan
Vrijeme je idealno da se posvetite obrazovanju i karijeri. U tim područjima očekuju vas pozitivne promjene. Također, tjedan je povoljan za putovanja. U ponedjeljak i utorak moguće su komplikacije u odnosima s drugim ljudima. Pripazite na oštrinu vaših riječi.

Bik
Početkom tjedna tema novca postaje posebno važna - uspješno rješavate neki financijski problem. Druga polovica tjedna povezana je s manjim izazovima u partnerskim odnosima. Na primjer, činit će vam se da vaš partner nešto krije od vas.

Blizanci
Ako se već neko vrijeme osjeća napetost u vašem ljubavnom odnosu, ovog bi tjedna mogla eskalirati. Glavni razlog će, najvjerojatnije, biti borba za pravo na donošenje odluka, igre moći. Kompromis je na vidiku, izdržite ovo napeto razdoblje.

Rak
Ovog tjedna prioritet dajte brizi o sebi i svom zdravlju, a ne toliko poslovnim obavezama. Vodite brigu o svojoj snazi, ne preuzimajte na sebe nepodnošljiv teret odgovornosti.

Lav
Partner bi od vas ovog tjedna mogao očekivati da potvrdite svoju ljubav postupcima, a ne samo riječima. Krajem tjedna čekaju vas obiteljski susreti.

Djevica
Tjedan pred vama povoljan je za postizanje ciljeva u timu. Držite se provjerenih ljudi i ne povjeravajte se onima koje površno poznajete. Vikend ćete posvetiti kućnim poslovima. 

Vaga
Tjedan bi mogao početi neočekivanim poznanstvom koji se lako može pretvoriti u romantičnu priču. Osim toga, tjedan će proteći u rutinskim poslovima. Komunicirate s lakoćom i sve vam ide od ruke.

Škorpion
Važan cilj koji ste si postavili lako ćete postići kroz aktivnu komunikaciju s drugima. Zvijezde vam preporučuju da budete aktivni i pomažete drugima. Do kraja tjedna sva pitanja će biti riješena u vašu korist.

Strijelac
Mnogi predstavnici ovog znaka će uroniti u kućne obaveze i rješavanje nekih obiteljskih odnosa. Voljena osoba zahtjeva pažnju i vrijeme, vrijedno je zaustaviti se i odvojiti vrijeme za voljene.

Jarac
Tjedan će biti emocionalno zahtijevan, pa je važno znati kada se trebate povući u svoj dom i u miru razbistriti misli, opustiti se. Nakon toga, možete sigurno donositi važne odluke. Odluke se donose hladne glave.

Vodenjak
Očekuje vas tjedan snažnih promjena. Sve će se okrenuti, a situacija će vas zbuniti. Ipak, sve je za vaše najveće dobro. Kako god da se okolnosti razvijaju, potrebno se voditi razumom. Ne reagirajte burno.

Ribe
Tjedan će biti pomalo nepredvidiv, kao da neće teći sve prema planu. Ne žurite, ne donosite nagle odluke i pokušajte ostati mirni kad se planovi promjene.