Subota je dan konfuzne energije, dok je nedjelja znatno pozitivnija. Pokušajte se opustiti, odmoriti, učiniti nešto lijepo za sebe. Prepustite se svojim omiljenim, opuštajućim aktivnostima.

LJUBAV - Izrazite naklonosti osobama koje volite. Ne morate čekati da netko poduzme prvi korak, možda jednostavno nema dovoljno hrabrosti. Dobra vijest je da ovih dana vlada romantična atmosfera. U intimnim odnosima želite izaći iz zone komfora. Možda se vaši planovi neće odmah ostvariti, ali međusobno razumijevanje emocija između partnera je ključno za razvoj odnosa. 

NOVAC - Nedelja je vaš dan za provođenje bilo koje veće kupnje ili za planiranje budžeta. Radite na onome što želite, posvetite se planiranju poslovnih aktivnosti. 

ZABAVA, PRIJATELJSTVO I KOMUNIKACIJA - U vašem se životu ovog vikenda može pojaviti nova zanimljiva osoba ili zabavna nova aktivnost. Komunikacija s prijateljem mogla bi 'zapeti', ali uspjet ćete razgovor realizirati na pravi način. 

ZDRAVLJE - Sada je pravo vrijeme da se posvetite vježbanju, ali ako se odlučite za intenzivan trening, nemojte pretjerivati. Slušajte svoje tijelo.