Horoskop za vikend od 10. do 12. ožujka 2023. godine!

Ovan
Posao će vas zaokupiti i posljednjih dana ovog tjedna, pa ćete zbog toga možda propustiti neke zabavne događaje. Pokušajte pronaći balans između privatnog i poslovnog. 

Bik
Ovih ćete dana izabrati provoditi više vremena sa svojom obitelji, posebno s najstarijim članovima. Odlučit ćete da posjetite blisku rodbinu i s njima obaviti što više aktivnosti. Dobro ste raspoloženi i samouvjereni. 

Blizanci
Ovog vikenda možete biti osjetljiviji, pa je važno pustiti svoje emocije da izađu na površinu. Nemojte donositi važne odluke, prošetajte prirodom, to će vam pomoći da se opustite i smirite.

Rak
U ova dva dana fokusirat ćete se na ljude koji nemaju toliko mogućnosti kao vi. Pomagat ćete ljudima, a to će vam dati pružiti drugu  perspektivu i vašeg života i budućnosti. 

Lav
Bili ste veoma zauzeti na poslu ove nedjelje, i to će se pokazati kroz nagradu koju ćete dobiti. U ovom periodu potrebno je da se fokusirate na sebe i na svoje stanje.

Djevica
Vaša dosadašnja ulaganja će se isplatiti, ali očekujte i neke nesuglasice vezane uz vaš posao. Morate biti spremni na kompromis. Previše ste fokusirani na detalje i ne vidite širu sliku. 

Vaga
Uz pomoć prijatelja, ali i članova obitelji, možete donositi najbolje odluke vezane za vašu budućnost. Savjeti koje dobijete pomoći će vam da donesete vrlo dobru odluku.

Škorpion
Mogli biste ovog vikenda upoznati osobu koja će vam privući pažnju, a koja vam može pomoći u profesionalnom životu. Posvećeni ste  obitelji i jačanju emotivnih veza.

Strijelac
Budite ponosni na ono što ste uspjeli izgraditi s voljenom osobom. U ovom periodu izbjegnite svađe, umjesto toga birajte zahvalnost što ste jedno drugom potrebni. Morate biti strpljivi i saslušati drugu stranu priče. 

Jarac
Jedva ste čekali dva dana opuštanja. Moguće je putovanje, izlet, druženje u prirodi. Pripazite kako trošite novac ovog vikenda! 

Vodenjak
Ovaj vikend posvetit ćete vrijeme samo aktivnostima i ljudima koje vas istinski raduju. Želite se 'vratiti sebi' - učinite to, čak i ako to znači da ćete se osamiti na dva dana. 

Ribe
Ako se osjećate usamljeno, povežite se s ljudima koje imate oko sebe. Posvetite se jedni drugima, razvijajte se i napredujte. Kada smo zajedno, sve je mnogo ljepše i lakše. Nije vrijeme za izolaciju!