Portal Lavlja vrata 88 je otvaranje 'galaktičkih vrata' koja isporučuju visokofrekventnu energiju u naša bića, omogućujući nam ponovno rođenje duhovne energije i duhovne energije Majke Zemlje. Ova visokofrekventna energija može se koristiti za otvaranje naših energetskih centara, inspiriranje novih ideja te podizanje svijesti.

Astrološko razdoblje Lava traje od 23. srpnja do 22. kolovoza. Između ta dva datuma nalazi se jedan poseban dan – 8. kolovoza. To je osmi dan osmog mjeseca i on označava otvaranje Lavljih vrata. Portal se aktivira usponom zvijezde Sirius. Sirius se smatra našim duhovnim Suncem, tako da su izlazak i povratak, odnosno uspon Siriusa drevni astrolozi vidjeli kao ponovno rođenje naše duhovne energije i duhovne energije planeta.

Evo nekoliko stvari koje možemo iskusiti tijekom ovog perioda: 

Iscjeljivanja srca: Portal Lavlja vrata aktivira srčanu čakru. Stare ili čak trenutne rane srca mogu se zacijeliti. Mogli bismo se konačno osjećati oslobođeni od bilo kakve žalosti ili tuge koja je opterećivala naša srca. Za više smjernica o ovome, pročitajte Kako otvoriti i očistiti blokade u vašoj srčanoj čakri.

Otvaranje trećeg oka: Ovaj portal također aktivira čakru trećeg oka. Možemo se osjećati intuitivnije ili naučiti nešto novo o načinu na koji nam intuicija govori. Naša će intuicija vjerojatno biti jaka i ako je ovo nešto s čime želimo više raditi, portal je sjajno vrijeme za početak. Tijekom otvaranja Lavljih vrata, svijest se širi. 

Posjeti: Stari su vjerovali da je Sirius vladar neba, anđela i bića s drugog svijeta. Pod energijom portala Lavlja vrata veća je vjerojatnost da ćemo primiti poruke, snove, znakove i posjete od naših voljenih koji su preminuli i od naših duhovnih vodiča i anđela čuvara. 

Sloboda: Jedna od najjačih vibracija Siriusa je energija slobode. Ideja je da naše zemaljsko Sunce osvjetljava ovaj fizički svijet koji je iluzija. Ali Sirius osvjetljava našu dušu i duhovna tijela. Shvaćajući to, dobivamo osjećaj slobode.

Mir: Sirius također ima vrlo mirne vibracije, tako da je provođenje vremena u prirodi i meditacija sjajan način da iskoristite ovu mirnu energiju i upotrijebite je za oporavak svog uma, tijela i duše.

Tehnologija: Sirius je također povezan s vrlo naprednom tehnologijom. Ako imate neku tehnološku inovaciju ili želite pokrenuti web stranicu, blog, aplikaciju ili bilo što drugo povezano s tehnologijom, ovo je sjajna energija koju biste mogli iskoristiti u svoju korist.

Kreativnost: Pred nama je vrlo kreativno vrijeme i savršena prilika da isprobate novi kreativni projekt ili da poduzmete akciju na kreativnom projektu koji ste željeli pokrenuti.

S visokom vibracijskom energijom Sirusa, veća je vjerojatnost da ćemo primiti razne uvide. Oni mogu doći kroz naše snove, vizije, duhovne vodiče i anđele ili jednostavno kroz slušanje intuicije dok smo u stanju opuštenosti. Meditacija i automatsko pisanje izvrsni su načini da se otvorite ovoj energiji i da dobijete vodstvo.