Tjedni horoskop od 21. do 27. kolovoza 2023.!

Ovan
Ovaj tjedan se fokusirajte na suradnju i timski rad. Budite otvoreni za ideje drugih i zajedno možete postići značajan napredak.

Bik
Vaša stabilnost će biti testirana ovog tjedna, ali ne brinite - imate unutarnju snagu da se nosite s izazovima. Pripazite na financijske odluke i budite spremni prilagoditi se promjenama.

Blizanci
Vaša znatiželja će vas voditi ovog tjedna. Istražujte nove teme i komunicirajte s različitim ljudima kako biste proširili svoje vidike. Ne donosite žurbe o važnim odlukama - razmotrite sve opcije.

Rak
Tjedan će biti naglasak na vašim odnosima. Posvetite se svojim bliskim osobama i osigurajte da su linije komunikacije otvorene. Pomoći će vam iskren razgovor i empatija. Nemojte zanemariti svoje potrebe dok se brinete za druge.

Lav
Bilo da se radi o poslu ili hobiju, vaša strast će vas voditi prema uspjehu. Samopouzdanje je ključno.

Djevica
Budući da je prethodni period bio prepun radnih aktivnosti, konačno slijedi odmor. Vaša marljivost će biti prepoznata, čak i ako to nije odmah vidljivo.

Vaga
Otvorite se novim iskustvima i pokušajte ne donositi preuranjene zaključke prije nego istražite situaciju.

Škorpion
Potražite nove načine da istražite svijet oko sebe, bilo da je riječ o vikend odmoru ili učenju novih vještina. Ostanite otvoreni za različite perspektive.

Strijelac
Tjedan je povoljan za postavljanje dugoročnih planova. Pokušajte se otvoriti prema drugima i podijeliti svoje ideje - mogli biste dobiti korisne povratne informacije.

Jarac
Slušajte svoj unutarnji glas i povucite se ako osjetite da trebate vrijeme za refleksiju. Budite pažljivi prema emocionalnim potrebama sebe i drugih.

Vodenjak
Postavite si realne ciljeve i budite spremni na posvećen rad kako biste ih postigli. Nemojte se bojati tražiti pomoć ili savjet od iskusnijih kolega.

Ribe
Budite hrabri i istražite nove načine rješavanja problema. Vaša originalnost će biti prepoznata i možda će vam se otvoriti neočekivane prilike.