Tjedni horoskop od 27. studenog do 3. prosinca!

Ovan

Hrabro, energijom Sunca u znaku Strijelca, bez puno razmišljanja pričvrstite i zgrabite situaciju dok je još aktualna. Sa zahvalnošću prihvatite podršku kolega koji će svojim djelima dokazati da vjeruju u vas. Posljednjih dana u tjednu, uz energiju Venere u Vagi, posvetit ćete se emotivnim stvarima. Slobodni Ovnovi doći će do ugodne spoznaje da iskreno prijateljstvo polako prelazi u ljubav.

Bik

Postat ćete nemirni dok je Mjesec u Blizancima i sve ćete raditi velikom brzinom. Međutim, nestrpljivost i razdražljivost neće ništa riješiti, stoga se privremeno povucite. Također, nemojte biti prestrogi prema sebi kada je novac u pitanju. U subotu i nedjelju fokusirajte se na ljubav. Raščistite sve što vas zbunjuje i prepustite se spontanosti. 

Blizanci

Naiđete li na prepreku u ponedjeljak kad pun Mjesec stigne u vaš znak, nemojte paničariti, već počnite razmišljati pozitivnije. Također, ne oklijevajte, već što prije učinite nešto što već dugo odgađate. Krajem tjedna postat ćete sve emocionalno stabilniji, osjećaj željenosti dodatno će produbiti odnose. Slobodni Blizanci razbistrit će misli uz malo meditacije.

Rak

Priznajte sebi da vas nešto izbacuje iz kolosijeka, ali srećom to nije nešto što ne možete promijeniti. Tješite se mišlju o dobroj zaradi, jer dolazi vrijeme ubiranja plodova prošlosti. U petak će biti važno distancirati se od svega što je kaotično i negativno orijentirano. Ego neće moći tolerirati kritiku, posebno u pogledu vanjskog izgleda i osobnog stila. Ne obraćajte pozornost na one komentare koji bi mogli utjecati na vas u budućnosti.

Lav

S energijom Sunca u znaku Strijelca budi se entuzijazam pa ćete biti sigurni da vas očekuju dobri rezultati na polju karijere i financija. Htjet ćete pobijediti, ali nemojte žuriti, pogotovo ako u neke stvari niste sigurni. U subotu će vas iznenaditi spontane emocije koje će prevladati i u nedjelju. Očekuju vas putovanja i razigrana druženja.

Djevica

U ponedjeljak, kada se pojavi pun Mjesec u Blizancima, nećete moći donositi neke veće odluke, stoga pričekajte. Pripazite se nekih preokreta u odnosima u srijedu, jer će Mjesec u Raku sve učiniti osjetljivijim. Na polju karijere u petak će biti stabilno, iako ćete se neki od vas naći pod većom dozom očekivanja od uobičajene. Osobine, dobre i loše, u nedjelju će doći do izražaja u kontaktima s članovima obitelji.

Vaga

Nemojte misliti da sve mora poći po zlu u ponedjeljak kada se pojavi pun Mjesec. Možda ćete biti nagrađeni posebnom lekcijom koja vam obećava uspjeh kasnije. Bit će važno odabrati realan pogled, pogotovo ako neke stvari još niste razjasnili. Krajem tjedna neki od vas će biti razočarani i tužni pa pokušajte barem na nekoliko trenutaka promijeniti svoje ustaljene stavove.

Škorpion

Pun Mjesec u ponedjeljak će vas razmaziti, kako u karijeri, tako i na emotivnom planu. Bit ćete više uključeni u određene situacije koje će biti teže nego što želite priznati, stoga pričekajte dok ne poduzmete odlučnu akciju. U petak se nemojte bojati nepoznatih područja, jer ako se potrudite, vrlo brzo ćete ih ovladati. Sumnje će biti otklonjene barem privremeno. Ne brinite ako ste nedjeljom opušteni i sanjarski raspoloženi.

Strijelac

Nemojte pasti pod loš utjecaj u ponedjeljak, kada se zbog punog Mjeseca ništa neće okrenuti u pravom smjeru. Bit će vam lakše ako ne budete toliko razmišljali o brigama kojih je u posljednje vrijeme ionako previše. Primite savjet od ljudi kojima vjerujete kada govorite o osobnom razvoju, jer biste i sami mogli propustiti važne smjernice. Slobodne Strijelce čeka spoznaja da će se morati usredotočiti na nova poznanstva.

Jarac

Mozak će zbog utjecaja Sunca u znaku Strijelca raditi vrlo ubrzano, ali i površno. U drugoj polovici tjedna polje emocija bit će obogaćeno novim spoznajama koje će vas učiniti smirenijima. Neodlučnost može probuditi unutarnji nemir zato birajte što vam donosi napredak u budućnosti.

Vodenjak

Zanimljiva istraživanja dat će vam veliki poticaj u ponedjeljak unatoč punom Mjesecu. Ako budete složni i znate poslušati one koji su slabije naravi, ne bojte se, sve će se okrenuti u povoljnom smjeru. Vedre misli mogu vas dovesti do točke u kojoj ćete sami sebi priznati da ste konačno zadovoljni sobom. U nedjelju ćete se naći na pravom mjestu u pravo vrijeme, što će vam se ubrzo isplatiti.

Ribe

Pun Mjesec može vas baciti u svijet konfuzije u ponedjeljak. Kašnjenje, kvar automobila, nepristojan kolega, sve vas to može jako razljutiti. U srijedu, kada se Mjesec pojavi u Raku, otpustite sve nagomilane strahove i fokusirajte se na posao, jer možete postići bolje rezultate. Netko tko vam se stvarno sviđa iznenadit će vas za vikend i reći vam stvari koje će vam u velikoj mjeri podići samopouzdanje.